Asså varför har dem ett jävla grishuvud där!?

och varför kastar han ut det till publiken i slutet!? och varför vill alla ha det!? asså örk. Från och med nu vill jag inte se mayhem live haha.


Hello


haha dör åt bilden. trött tjej här jaaa, har sovit hela dagen ehee. jag som skulle träna och vara duktig haha! skolan var slapp, studiebesök och slutade halv två. tog bussen hem (omg, men jag pallade inte vänta längre) och såklart så satt busschauffören och flörtade med mig T_T äkta panik kan jag lova. ska aldrig mera åka bussen! nu sitter jag och kollar på simpsons :D skönt med sovmorgon till ett imon!

One for all, all for one


Omg vad sexigt



bildena är från idag haha, dör lite :)
var ute och gick med jennifer i några timmar innan, skönt värre. vi babblade på om alla problem i livet haha nejmen, det var trevligt :D. man gör aldrig något nu för tiden och det måste ändras nuuuu. tråkigt att bara sitta hemma och glo framför datan.

SHUUUPPPING



I was walking with a ghost

fan vad jag har varit duktig idag, har redovisat (muntligt ja) två gånger, det är ett fett under för mig haha. dock var jag sämst men skit i deee :D sen gick jag på stan med micha och vicky, köpte lite grejjer - bild kommer nog sen. nu sitter jag här och äter tjockis mat som vanligt. BALLERINA KLADDKAKA <3

när jag kom hem så blev jag utelåst, efter tio min så hittade jag extra nycklen, den jävlen går inte att vridas om (eller vad man nu säger) så jag går runt på tomten och hittar en sten och sen står jag där och typ slår ihjäl nycklen för att den ska vridas och det lät typ i hela jävla kvateret, efter typ evigheter ger jag upp och sen ba äsch jag testar att dra ut nycklen lite. och ja, då funkar det. suck säger jag bara haha! dem som gick förbi lär ha trott att jag försökte göra inbrott eller något haha.

Hatar att jag lät dig ge mig den där känslan


Just a smalltown girl, living in a lonley world



fin bild, neeej.
tränade iaf med ida (bilden) idag :D haha fet träningsvärk here i come. skolan var iaf chill, först foto och det är inte ok alls, men dog (väldigt mycket dog jag) åt en fin bild på frida haha ;) sen matte med bajs läraren. sen stack jag hiihhiihihiih. ajaa, taggar inför två jävla muntliga redovisningar imon. kommer verkligen svimma, hehe nejmen typ. ne nu är jag för trött för dethär hejdååååååååå.

Sitter på tågstationen

Fan vad detta är segt, har suttit här sen typ kvart i, och tåget går iaf om tio min nu. Var tvungen att sticka hem för att fixa lite grejer hihi ;) menmen, ska träna sen så det blir sämst uppdatering. Men något mer inlägg blireeeee nog ;D ha det gött för nu kommer en social kåååv till mig :D

Vimsiga och klantiga hannis


haha dör lite åt mig själv idag. har varit så jääävla trött. då blir jag helt cp och tänker inte alls haha. ställde in sockret i kylskåpet i morse, sen la jag in min mobil där också och gick och letade i 100år och fick panik. i skolan drack jag vatten, stog vi vasken och skulle hälla ut vattnet, sen häller jag ut vattnet i soptunnan!? + att jag lyckades ta sönder ett säte på tåget haha, fail.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig


We will rock you

Meelina om VET INTE VAD JAG SKA GÖRA MED MITT HÅR!?:
jag tycker du ska bli redigt redigt rödhårig :) Jag tycker verkligen det! det är så coolt, varit det själv!
svar: ja det är as fint, men jag har tröttnat på rött hår eftersom att jag har haft det dem senaste två åren typ, och det var jätte svårt att få bort det röda sen, fick färga mitt hår brunt 3ggr och slinga blondt 3/2ggr (kommer inte ihåg) och det är fortfarande lite rött. vill ha något nytt eller något som jag inte har haft på länge. men tack för tipset :D

Anonym om Vill ha någon annorlunda hårfärg....:
inte svart! as jobbigt o få bort sen ;s får typ gå till frisören och lägga runt 1000 spänn.

svar: haha jag hade svart hår innan och då fick jag iaf bort det lätt, men fick dock lägga ca 1500kr när jag skulle få bort det röda (som inte ens försvann), och det var längesen jag var svarthårig nu så jag tror jag färgar det ändå :)

Nellie ([email protected]) om What are you doing with a girl like that?:
Sjukt snygga är skorna!
svar: yepp men dem är från H&M så det känns som att kvaliteten kommer suga kuk :o men måste iaf prova dem!

What are you doing with a girl like that?


hmm, är lite småsugen på att köpa demhär skorna, 9cm klack är ganska lagom :D. tog sovmorgon, sen matte - varför ska alla jävlas och hålla på haha? haha min gamla klass </3, nejmen. sen engelska, gjorde inte allt för mycket där kan man ju säga, emil dansar fint hahahha. ajaaa, hade skolfoto och jag såg efterbliven ut på det enskilda fotot (fick inte se det andra), pinsamt T_T .. tog halv fem tåget hem och träffade anna panna där, var ett tag sen :D nu fryser jag ihjäl hejdå.

Vill ha någon annorlunda hårfärg....


hennes hårfärg var fett cool. fast tror inte att jag hade passat i det haha. funderar på att bli svarhårig såhär helt impulsivt. what do you think?

VET INTE VAD JAG SKA GÖRA MED MITT HÅR!?


ska jag ha ljusare, mörkare? asså blö, har haft alla hårfärger typ, detta är tråkigt.....

I'm no superman


HAHAHHAHA KOLLA VAD BRÄND JAG VAR DÄR. dagen efter skulla vi bada med skolan kommer jag ihåg, man ba kuuul.. min söndag = plugga, plugga, plugga, pluggaaaa..... skjut mig? har två jävla "uppsatser" som redan ska vara inlämnade hehe.. sen måste jag plugga matte. sen lite till men det pallar jag inte göra idag haha. kul att vi har två muntliga redovisningar denna veckan också, kommer döööööö..... aja, uppdaterar sen, ha en roligare dag än mig haha.

Can i call you tomorrow, and today?


bilden är lite läskig. sovmorgon till ett, tog kvart över tolv tåget = kom försent. kollade film på engelska b, slutade halv fyra, satt i en trappa och snackade om läskiga saker, tog bussen hem. och nu sitter jag här med fetaste huvudvärken i världen, migrän suuuuger. får se vad som händer denna helgen! imon blire väl film antagligen :) ikväll blir det iaf pizza, gött.

Ganska coola klockor, speciellt den rosa


My day


Varför blev jag inte förvånad för detta? ;)




haha ska ALDRIG glömma bort att logga ut från facebook i skolan igen, andra gången nu haha -.- alla kommentarer är dock ganska klockrena! brb ska bara dö lite av skratt igen :)

Dålig uppdatering yapp


bild från igår, snodde från majas blogg hihih.
sry för min uppdatering! :) min statistik bara sjunker haha! ajaaa, skit i det. slutade tolv idag (slutar egentligen fyra), säger bara HOTELL LEKTIONERNA ♥. då stack jag med idisen till min staty sak som jag ska guida om höhöhö, sen hem. sovit tills nu, ganska skönt ja :D men får damp när alla kommer hem och ba "HALLÅÅÅÅÅ ÄR DET NÅN HEMMAAAAA!??????" man ba hallå jag sover T_T antecknar ni?

Blev nästan överkörd av en buss idag hahaha

dagen har tillbringats hemma hos elin (med vicky, micha, elin och maja) och på donken (mc chicken junior ♥), gjorde massa tjejsaker hihi, klippte micha och maja, färgade håret osv osv. när vi gick hem från donken hade jag en ballong med mig (typiskt mig, alla ba skämdes ihjäl mohahha), sen tappade jag den typ på vägen, böjde mig ner för att ta upp ballongen och sen helt plötsligt var jag typ 10cm ifrån att bli påkörd av en buss, FYFAN VAD LÄSKIGT OCH TYPISKT MIG BARA FÖR DENDÄR JÄVLA BALLONGEN (mogenhet på hög nivå liksom).

nu sitter jag och kollar på kungarna av tylösand, höll på att dö när en gubbe gick bakom mig påväg till tågstationen. sen träffade jag jaqueline (stavning?) på tågstationen - skönt med någon man känner lite där iaf haha, hade fått lagom mycket panik annars där i mörket -.- pöss nu ska jag snart försöka somna.

YOO


på sista bilden ska jag precis platta håret (mhmmh i skolan <3), så mitt hår är cpcpcpcppcpcpcpcppcp!

Skolan - tränat - datan -> oth

dagen började skiiiiit. försov mig, lyckades spilla ut ett glas på mitt rum TVÅ gånger (hann inte torka upp det haha), kom ut och håret lockade ihjäl sig, dog ännu mera för det, foto genomgång i 150år (tackar gudarna för iphone spelen hihi ♥), sen matte också - inte precis det roligaste ämnet + med gubbjävlen så blir det ännu sämre.......... sen prov, jag är lycklig för jag fick g! :)

hehe, sen efter skolan tränade jag och jag har bestämt mig för att börja på detdär gymmet, dem har as roliga "pass" :D nu ska jag kolla oth och feta mig, dagens outfit kommer också snart. btw jag stör mig på den blåa firefox grejen längst upp på sidan (ni som har firefox fattar nog), den sabbar mitt rosa hello kitty tema :(

Mitt rum är alltid så himla städat (y)


haha detta tycker jag ändå är "rent". iaf bättre än vad det brukar vara haha. men var tvungen att städa för det ska komma några hit och glo på vårat hus eller något sånt cpigt.

 


Duktig jag är ibland hehhe


känns ju bra att jag inte har gjort något av det jag skulle gjort idag. skyller på att jag var ensam hemma och fick panik (a). men nu ska jag faktiskt städa mitt rum. sen plugga om jag inte hinner somna hehe, tror att detta provet kommer gå såååå bra. fast ne :D sånahär mörka och hemska dagar säger jag bara BUS <333

You never shine if you don't glow

Sitter i soffan och har precis ätit thaimat till frukost (<3), kollar på något program om andra världskriget, auchwich (stavningen?) och detdär. Fan vad hemskt det är :( tycker sånt är jätte intressant! Sitter och lipar lite också T_T. Ska iaf plugga näringslära sen för jag har prov imon, sen städa mitt rum (svinstian nummer ett som vanligt) sen vetifan, vill göra något kul om jag hinner :D

Hur pallar folk dethär med val och allt?


DISS PÅ DETTA! asså.. jag fattar verkligen inte hur alla i sverige pallar sitta bänkade framför tvn just nu bara för att kolla på någon jävla valvaka eller vad det nu heter. och hur orkar dem bry sig så himla mycket? visst, det är väl viktigt och så men om jag ska vara ärlig så skiter jag fullständigt i detta haha.

det kanske blir annorlunda sen när man blir äldre och jobbar och sånt, men nej blöö.. jag visste inte ens att det var val detta året, fick reda på det för typ 2 veckor sen haha.. vet inte ett skit om alla partier, vet bara att dem flesta är väldigt onödiga xD. och att man ska rösta på moderaterna och inte SD har jag hört. så jag hade väl antagligen röstat på moderaterna.

men ja, alla håller på att bomba sina jävla bloggar med sånhär skit nu, får panik på det. folk som inte ens får rösta, varför ska dem bry sig? det är väl bra att vissa bryr sig, men hur orkar dem bara? kan inte alla jävla partier bara slås ihop och göra allt bra? haha jaja, detta är min åsikt. och som sagt så kan jag inte ett skit om detta så ni behöver inte kommentera massa skit nu.

Tell everyone everything's fine

Emmeli om SVARIS:
jag tycker han är patetiskt och han skriver som en 80 åring. :) ni har så mycket roligare blogga än han iallafall.

svar: haha ja seriöst, inte ens storbloggarna skriver lika "rätt" som han, palla hålla på med grammatik eller vad det nu är haha (vet inte ens vad grammatik betyder, men ändå). tack!

Jeppsson ([email protected]) om Kul att läsa detta dååååå:
För det första: Nej ingen har sagt att du har dyslexi! Det var någon som sa att du KAN ha det, och jag svarade att det kunde vara så!
Sen vill jag bara fråga vad du ska anmäla för? Det finns faktiskt inget att anmäla min blogg för, iaf inte mig! Precis allt jag har skrivit är nämligen helt lagligt! Man får tyvärr skriva sin åsikt om saker andra skriver! Gillar du det inte får du nog sluta blogga, för man får göra såhär!
Dessutom har jag sagt att din blogg var bäst hittills och ska jag vara ärlig gillar jag den lite! :)

svar: ja men det är ju typ samma sak? lika elakt är det iaf. och jag kan anmäla dig för att du skriver kränkande saker om folk i din blogg, om du nu ska göra det så kan du ju iaf fråga innan eller vafan som helst. och palla skriva helt perfekt, det gör bara allt ännu mera tråkigt. och jag är inte seriös av mig, varför får man inte vara sig själv utan att du ska komma här och skriva massa skit? okej tack för att du läser dåååå..

bläckvaad ;) om Kul att läsa detta dååååå:
Jepprron: herregud, varför inte bara sluta med dendär konstiga saken, ronnebybloggar, typ världens håla, vem bryr sig om det du skriver ändå lixom?
Hanna är inte precis världens serriösaste blogg heller, hon skriver ju bara för att det är kul, inte för att få en massa läsare eller nåt sånt ;s

svar: TACK BLÄCKVAAD ;) DU HAR SÅ RÄTT, detta har jag sagt hela tiden men alla är för efterblivna för att fatta det. samma sak med "ronnebygossips" liksom..... ronneby!?

Moa om Mycket musik idag, men det gillas:
Den låten var ju äckligt bra! :D thankyaa Hanna!

svar: ja erkänn så bäst! vassegod moa ;D

Outfits


Counting all the assholes in the room



jag spyr typ ofta haha.

jag är jätte åksjuk, spyr om jag äter för mycket/för fort, spyr när jag har mensvärk, alkohol, migrän och ja, massa skit T_T

jag är mörkräddast i världen.

hatar att vara ensam hemma på kvällen, sitter alltid i något "säkert hörn" och vågar inte röra mig, och har ALLA lampor tända (tre våningar hehehe) och sen sover jag med lampan tänd ganska ofta också (a)

jag älskar barnfilmer.

brukar faktiskt sitta hemma och kolla på typ pippi långstrump, madicken och ja massa såna filmer i hemliget 8) kommer aldrig växa upp haha!

Är det normalt att gråta till toy story 3?

HAHA FAN VAD JAG ÄR STÖRD. grät ihjäl mig i slutet av denna filmen T_T jaja, den var iaf bra. gårdagen spenderades hemma med thaimat och "nachos" (♥♥♥♥♥♥♥♥) + film och död i soffan. lite segt jaa, menmeeeen. ska vara hos mormor och morfar om en halvtimme och här sitter jag i mina mjukisar och är nyvaken. tur att dem bara bor 500m bort så jag kan ta cyklen (tog fan mopeden innan, lathet på högsta nivå) hehehhe.

Hej cp drömmar

FAN VILKEN STÖRD DRÖM JAG HADE INATT...

Mobilblogg yepppp

Det var fett kul igår :) fast jag tog knappt några bilder kom jag på nu :( menmen, just nu mår jag skit (nej jag är inte bakis för en gång skull), har feber och sover typ och är helt äcklig i huvvet, hoppas verkligen att detta går över tills ikväll, annars lär inte jag få gå ut :( ha det bättre än mig nu, puss!

When we drink we do it right

WIHO nu är jag lite smått taggad här :D sticker snart så ha en kul fredag. pööössss vaaa! <3

Back off, i'll take you on

gillar skorna lite, tror jag hade passat i dem (a) kom nyss hem från doktorn, onödigt att gå dit för det enda hon sa var "jag kan inte kolla på din hals nu för du har inte haft ont i mer än tre dagar" man ba fuck you.... så jag får plågas ändå :( jaja, nu ska jag dränka mina sorger i te och alvedon/ipren (kanske hjälper mot mina äckligt dumma halsmandlar). och ikväll blir det sexparty, behöver lite alkohol för att få bort smärtan i min hals ;)

Haha jag dör lite nu


har faktiskt bara slickat på en lyktstolpe en gång ((((: på vintern dessutom hiihihi, läskigt var det. vet att ni andra också har gjort det ;) annars är ni inte efterblivna som jag ;o

Once again .... I RETURN!! *mohaha*


tja övertrött och kall tjej här. hade hotellfrukost idag, det var stressigare än vad jag trodde att det skulle vara, men det var kul :) sen fick ju vi äta allt som blev över också (y). sen gjorde vi väl inte så mycket mera haha, slapp dag jaa :D micha följde med mig hem också en stund efter skolan :) imon blir det ingen skola för mig hehe, FETT GÖTTT. duktig jag är. tror jag måste operera bort mina halsmandlar också, inte ok.

Mycket musik idag, men det gillas


Conclusions manifest, your first impressions got to be your very best
I see you’re full of shit, and that’s alright
That’s how you play, I guess you’ll get through every night
Well now that’s over
I see your fantasy, you want to make it a reality paved in gold
See inside, inside of our heads
Well now that’s over
I see your motives inside and decisions to hide

Gårdagens + dagens outfit yeeeaaaaah


At least give my dreams back

taggar för hotellfrukost imon. ska ha svarta jeans.
KUL ATT JAG VERKLIGEN HAR KÖPT SVARTA JEANS OCH SÅ

DÅÅÅÅ.

(nej det har jag inte för er som är efterblivna)
bjuder på en fett bra låt + cp facebook grupp som är soooo true.



Kul att läsa detta dååååå


yees detta handlar om min blogg, HAHA MEN GUD SÄGER JAG BARA. tror dem att jag bryr mig om jag har många läsare eller inte!? och om vad folk tycker om min blogg!? neee skulle inte tro det vaa. jag skriver vad jag vill och hur jag vill. hur jävla svårt ska det vara att inse det? och nej jag har fan inte dyslexi, men ni har nog något fel i hjärnan, iaf extreeemt efterblivna och elaka, kul för er! :) och jag skiter fullständigt i vad ni tycker som sagt. så ni kan lika gärna sluta skriva sånhär skit. detta är bara några av dem väldigt fina och uppskattande kommentarerna. bud på att anmäla ändå nu asså haha! help?

Was it real or am i part of your collection?

slapp dag, alkholhantering och jag ska göra mitt arbete med emil haha. sovmorgon nästa vecka yeah! sen hotell resten av dagen, då satt vi coolingar och lyssnade på musik och emil och filip startade den fina bloggen nedanför :D sen blev vi nästan ihjäl gasade av en såndär bajsbil hahah O.o hann inte ta tåget *cuuuut* så jag tog blatte bussen hem, satt där i 40min och dog (åksjuk jaaa), hehe sen när jag var framme så spydde jag i någons häck ahhahahhahaha. dagens asså! :) åksjuk in my ♥.

btw bloggade inte igår för jag sov hela dagen/kvällen/natten, typ 15timmar, GÖÖÖÖTTT<3. nu ska jag kolla på oth, FÖRSTA AVSNITTET AV SÄSONG ÅTTA FINNS NUUU, FATTA VAD LYCKLIG JAG ÄR!!!!!. hehe *damp*

HEHEHEEHHEH

sitter i skolan och dööööör. slutar ett, gött. haha kolla världens bästa blogg asså ;) -> http://www.mongoemilfilip.devote.se/ ska lätt följa dem nu! hehehheheh, ja detta är då det vi gör på våra lektioner!

SVARIS

! om Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!:
ANMÄL INLÄGGET! JAG HAR REDAN FÖRSÖKT HITTA VART MAN KAN GÖRA DET MEN JAG HITTADE INTE DET. ANMÄL HONOM, HAN HAR TRYCKT NER FLERA AV OSS! BAA GÖR DET! ÄLSKAR DIN BLOGG, ANMÄL!!!!!

svar: för det första vet jag inte hur man anmäler (haha bra jobbat jaa). och för det andra pallar jag inte ens försöka, för det är hans blogg och han får göra vad han vill. tror inte många tar åt sig av vad han skriver faktiskt. om han nu vill hålla på som han gör så får han väl göra det dåå :) och om någon nånsin tar illa upp så får dem väl anmäla det då. tack för att du läser min blogg btw! :D

josefin ([email protected]) om 11e september:
fan vad hemskt... :/

svar: asså jaa, den dagen är fan fett läskig tycker jag! det känns ganska overkligt också. dumma al quaida (STAVNINGEN PÅ DET!?) säger jag bara, dem borde skaffa ett liv :)

ida om Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!:
hanna vi får festa hur mycket vi vill ju! han har inte med de att göra! han kanske inte har varit på så roliga fester som vi är på? vem vet?

svar: haha du har jävligt rätt ida! och om han klagar på hur "mycket" jag festar nu så borde han ha kollat innan haha! han hade verkligen dött ;) och nej det verkar inte som att han har varit på så roliga fester precis! om man inte gillar att festa så är det något stooooort fel ju haha :D

Lite kläder från H&M har kommit :)


bhn, trosorna, koftan till vänster och kjolen har iaf kommit. nu är det bara den randiga tröjan kvar haha wie :)

Dagens outfit


Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här


kul att min piercing är infekterad <///////3
min dag har varit chiiillll. först idrott där vi inte gjorde ett skit haha, dampade lite i gymmet. seen, megalång rast - gick runt lite överallt med fridisen :)  sen matte, sen stack jag hem hehhee, pallade inte engelska så ska göra det hemma istället.

får panik på dem gubbarna på tåget som tar biljetter och så. dem är så äckligt otrevliga ibland så det är sjukt. JOVISST ATT DET ÄR JORDENS UNDERGÅNG BARA FÖR ATT MAN HAR FÖTTERNA PÅ STÄTET TEX.... detta är inte ok på något sätt.

Hemmagjorda ansiktsmasker


VIKTIGT! Innan applicering av ansiksmask så ska

huden vara nogrannt rengjord.


Lugnande:

  • 1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera
sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.


Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan
på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är
bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta.
Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här
ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser
piggare och fräshare ut.
Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett
som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:
  • 1 avokado,
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i
20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt
vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!

SÄGER BARA VOLBEAT ♥♥♥♥♥♥♥♥


I don't need somebody to tell me what i have to do


vet att ni gillar mina vackra bilder. wiiie idag mår jag bättre :) lagom till när helgen är slut! skitbraaaa.. jaja, har inte så mycket att skriva här. ska städa mitt rum nu, sen plugga matte (eftersom att jag är extremt efterbliven när det gäller matte) sen duschaaa. en äkta söndag säger jag bara :D. söndagar är tråkiga, men ändå ganska sköna haha, lathet <3. jaja, mer update sen!

Före - efter


11e september


I throw my hands up in the air sometimes

Moa om Ändrat lite på bloggen:
Det blev awesome! ;D haha, ah tack! :D Ja läser inte din heller för att leta fel! hihi (a)

svar: hihi tack :D så bra då (; palla leta fel liksom!

Jeppsson om Ändrat lite på bloggen:
Tjena, jag har gjort en "mini serie" på min blogg där jag "roastar" bloggar från Ronneby! Idag var det dags för tredje offret och det råkade bli du :) Läs, kommentera och skriv gärna ett inlägg om vad du tyckte, hoppas inte du tar för illa upp! här är länken: http://jeppssonline.com/2010/09/tredje-bloggen/
MVH: Jeppsson från JEPPSSonLINE
svar: hehe jasså, hur orkar du? xD

gnäägägääggägäg om Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!:
Meh blööööh. Stackars han som är 18år och aldrig har festat buhuu /: Han verkar ju verkligen störa sig på folk som festar? va fan släpp loss lite?! Att roa sig verkar vara ett brått för denna människan. Eller ja, att sitta och plugga kanske räknas som att "roa sig"

Eller..

- Får inte för mamma :'(

(6) NABASK! :D

svar: haha so true! festa måste man ju göra innan man fyller 18, annars är det något seriöst fel haha. och vem säger att jag blir svinfull på varje fest liksom!? hehe visst blir jag det ganska ofta meen, ja han vet ju inte ett skit om det. HAHA MAMMAGRIS :D

Jeppsson om Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!:
svar till:gnäägägääggägäg
jodå jag har festat några gånger i mitt liv, men jag gör det inte varje eller varannan vecka (och hade du läst inlägget hade du sett att det handlade om att festa för ofta!)!
Sen stavas "brått" som du säger såhär: brott!
Nej jag räknar absolut inte plugga som roa sig, men kan man inte ha roligt utan alkohol är det något allvarligt fel!Och jo jag får festa för min mamma! Plus att jag faktiskt är 18 så även om jag inte hade fått de hade hon inte kunnat bestämma!
Hoppas detta var svar nog :)

svar: hehe jag ska inte lägga mig i eran "fina" diskussion här.. MEN HUR VIKTIGT ÄR DET ATT MAN STAVAR RÄTT PÅ VARJE LITET ORD? man fattar ju ändå vad man menar -.-

Nathalie om Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!:
soooooooooorry Jesper, jag vet att vi har "varit i bråk innan", men vafan? detta är hennes bloggg?! LÅT HENNE GÖRA SOM HON VILL? hon har ju skrivit de själv, att hon skriver den för sin skulle. tror inte hon letar efter att bli en storbloggare som kenza osv.
Min åsikt, detta är fan en as bra blogg, sen är personlig och hon skäms inte om vad hon skrivit, vilket är skit bra. ingen har sagt att du måste vara inne på denna och inspektera allt. den är bra som den är och borde inte ändras!

svar: GO NANNA! haha precis, jag pallar inte blogga 30 inlägg om dagen med massa ointressant skit bara för att bli "känd". wiiiieeeee tack :D

Jag hatar att jag älskar dig så


yaaay oseriösare bild får man leta efter.
har varit den mest irriterande natten ever, har drömt helt sjuka och irriterande drömmar. känns som att jag var hög eller något haha! inbillade mig att min klädhög @ golvet var en zombie!? jag blir störd när jag är sjuk :O menmen, mår fortfarande inte helt ok så det får bli hemmakväll idag igen *segt jaa*. det längsta jag tänker röra mig idag är från soffan till toan/kylskåpet haha. och kanske till ica för att köpa choklad. choklad löser alla problem ♥♥.

Sjuk, sjukare, sjukast

Jag mår inte prima, var i skolan idag och jag skulle nog inte ha gått dit för nu är allt värre :( denna helgen lär spenderas i sängen och min mat får bli halstabletter och glass. Nu ligger jag i soffan och kollar på family Guy :D och bloggar på mobilen för er som inte fattade det. Kanske uppdaterar mera sen, får se! Hoppas ni mår bättre än mig :)

Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!

haha lite kul är det ju, och jag tar inte precis åt mig men ändå bra att veta ;) min blogg är inte precis så  seriös liksom. jaja såhär skrev han iaf:

Only just a dream


just nu går jag på halstabletts dieten haha!

+ en bra låt, brukar dock inte lyssna på sånt men denna var ok (y)

Ändrat lite på bloggen

är sjuk idag igen *cryyyy*, är i extremt behov av halstabletter, glass, varm oboy och jordgubbste just nu. men har vi det hemma? nej. kommer svälta ihjäl idag :( INGEN MATLUST </3 jajaa, jag är van vid att svälta ihjäl i skolan såå.

har iaf ändrat lite på bloggen. det tog cp lång tid och jag fick dampryck hela tiden för inget funkade som jag ville, men efter ett tag så :D fast jag är inte jätte nöjd, känns inte som jag precis. men var tvungen att ändra för den andra hade jag haft så jävla länge känns det som haha. what do you think?

nu måste jag plugga på engelska b, har det imon såå. fick bajs mycket läxa av dendär dumma vikarien! fuck youuuuu. har man vikarie så ska det vara chill, detta är inte ok.

I'm going off the rails on a crazy train

johanna (http://jmok.blogg.se) om I'm too cool for school today:
fin blogg :D
svar: tack detsamma!

Moa om Outfit igåååår:
Hahah ja! jag håller med! Efter några timmar så är man helfläckig! Men jag har bara prövat denna en gång och då verkade den faktiskt ok! :)

svar: haha ja då får man värsta damprycket och måste ha sminket med sig hela tiden, fett irriterande :O jag tycker foundationen är väldigt bra iaf :D


Modin om Outfit igåååår:
Den där väskan är så grymt snyyyyyggg!

svar: tack :D köpte den på accent i karlshamn för typ ett halvår sen, så den finns nog inte kvar. men det finns i as många andra färger också :)

Precis när skolan börjat gå, tänkte jag att jag dig ville få

min dag = SOFFAN OCH OTH ♥. mår sådär just nu, men nu har jag inte migrän längre iaf, nu är jag förkyld :O asså wtf!? lagom till helgen och så *cut*. imon ska vi till scandic hotel och efter det lär vi få sluta, chiiiillll :D

tränade på gymmet igår haha (alla blir fett chockade nu jaaa), gjorde något pass som var bra för magen och nu har jag VÄRLDENS JÄVLA TRÄNINGSVÄRK. sen någon dans sak, haha jag säger bara att det inte gick så bra, var jätte svårt att komma ihåg alla steg osv så jag typ stog mest och glodde haha. fail! men det var faktiskt kul :) tror jag ska börja där hihi.

kommer aldrig kunna somna ikväll (eller mjo, har ju sömntabletter kom jag på nu lite såhär efter) heller för jag sov ganska (väldigt) länge idag, så ikväll ska jag kolla på kungarna av tylösand eller vad det nu heter, såna program är fan kul, så jävla roande ;) men ja, detta inlägget blev långt men det får ni leva med :D


Outfit igåååår


nu ska jag ta bort alla mina filmer från datan och ladda ner photoshop. måste lära mig hur det funkar haha.

I'm too cool for school today




ingen skola för mig idag hihi. bilderna är från igår och jag ska aldrig ha demdär byxorna på mig (bara hemma) igen, dem åker ner hela tiden osv. haha snacka om att jag skämdes när jag trodde att elin gick bakom mig och jag skrek "ASSÅ DOMMA BYXORNA ÅKER NER HELA TIDEN!!!" sen var det en kille från skolan som gick där T_T

Texten säger nog allt

är på sämsta humöret idag
när det väl blev lite bättre så såg jag att min syster hade tagit mina kläder utan att fråga.
verkligen inget ovanligt och hon lär sig aldrig.
pms hanna i farten!
åhhhhhhhhhhhhh.. jag vill slå sönder hela världen just nu
inget kan bli sämre idag säger jag bara. bloggar verkligen inte mera för nu ska jag dö i soffan framför oth och tröstäta.

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!


dock lite annorlunda, men ändå :D

FYYFAAN VAD DÖD JAG ÄR NU


jag har länge undrat vad jag håller på det på denna bilden asså... *bjuder som vanligt*

min dag har varit fett meningslös. tog det tidiga tåget och fick sitta i skolan och vänta i en timme hehehhehe..  på idrotten var jag och emelie dem ända som var med hahha, fett fail asså T_T sen matte och jag känner mig fan efterbliven (EXTREEEEMT EFTERBLIVEN!!!!) där, vill ju bara hänga mig eller ngt haha, men alla skulle räkna massa tal och jag var den enda i klassen som inte blev klar *cut cut* sen engelska i typ 3000år och jag gjorde inte ett skit. rolig dag vaa? nee. min data laggar verkligen SÖNDER just nu. får damp på den. nu ska jag duscha och sen kolla oth.

One tree hill


har kollat på massa oth avsnitt idag, kollade klart på alla säsonger (igen haha) och asså blööö för slutet på 7an, vill bara spy på det slutet! liksom när kommer säsong 8!? vill ju se vad som händer, daaaaaamp. nu får jag börja om från säsong 1 för tredje gången, hehehhe jag är fan besatt men det programmet är så underbart ♥. jaja, quinn och clay får verkligen inte dö. nu ska jag börja om igen haha *no life*

Parteyy @ madde & mörrum - pallar inte lägga ut mkt bilder







Såhär såg jag ut igår


fina bilder. det slutade med fest igår ändå hehe, åkte dock hem cp tidigt för hade knappt någon dricka och då är det seeegt ;) var hos madde och grillade och så iaf, sen stack vi till mörrum på fest hos ehhh, vet inte ens vem som hade festen (y). alla var iaf skitfulla där haha :D nu sitter jag här och lyssnar på gammal musik, gött. ska snart lägga upp några bilder från igår, sen raka benen och ta BUS.

Bästa låten assååååå




blir grillkväll hos madde ikväll (mitten på bilden). kan ju säga att jag bjuder som fan på den fyllebilden också! jajaa, blir att dricka 2,25or haha - känner mig äkta fjortis menmen......... men ne, jag ska inte precis bli full på det. då äre illa! men håkis och michis kommer och hämtar mig snart. PÖSSS

Inte så mycket att säga här hehe

yoo, texten blev fet här - suuuuck. jaja, har precis fetat mig och duschat. ikväll blir det grillning hos madde eller hos ida. gött med slapp helg faktiskt. nästa helg vill jag festaaa. var två veckor sen nu liksom, inte ok alls :O HEHEHE ni antecknar nu va?

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 16
Villken klass gick du i? – HR09B
vad hade du för hårfärg? - hmm. typ orange, fail O.O
Hur lång var du? 164 när jag mätte mig hos skolsköterskan iaf
Hade du någon pojkvän? yes
Vad brukade du göra på fritiden? vänner, FESTA, pojkvännen tyyyp
Vilka umgick du med? – ungefär samma som nu :)
Hur såg du ut? – som nu antar jag, eller?
skulle du vilja gå tillbaka dit? – njäää, vet inte
Har du förändrats? – japppp

Nu
Hur gammal är du? – 17
Vilken klass går du i? – HR09H
Vad har du för hårfärg? – orange/blonda slingor och brunt. hehhe cp, men jag gillar det lite ;)
Hur lång är du? - vet faktiskt inte xD
Vem är du kär i? – nobody
Har du någon pojk/flickvän? – näpp, vill inte ha heller
Vad brukar du göra på fritiden? – vänner, festa (dock inte lika mycket som förra året) och sånt

Har du..

Kysst någon? - nej verkligen aldrig asså -.- klart jag har
sovit brevid någon av samma kön? - yepp
sovit brevid någon i motsatt kön? - jaoo
Slagit ner någon? – nej
Ljugit för en bra vän? – nääråååå
Fuskat på ett prov/ läxförhör? – haha ohja ;)
Blivit kallad bögjävel? – nej det tror jag inte
Kallat någon Bögjävel? – heh ja
Druckit Alkohol? – nej jag är verkligen nykterist.....

Vem Skrev du senast till på msn? – kommer inte ihåg, är typ aldrig inne där
Kramade du senast? - kommer inte ihåg det heller :O
Sov du senast? - inatt
Vill du vara med just nu? - hiihihihih hemlis
Ringde dig senast? - jennifer
Skickade ett sms till dig senast? – micha
Skickade du ett sms till senast? – micha

Gjort senast
Vad drack du senast? – saft :D
Köpte senast? – ehmmm.. en pucko eller något
Gjorde du igår? - skolan, sen typ sov hehe, kuuuul freedaaaag T_T
Ska du göra imorgon? – planerar inte så "långt" fram haha! tar dagarna som dem kommer
Åt du senast? – macka

Kärlek och förhållanden
Du är kär nu – nääjråå
Du har sårat nån så de börjat gråta – yaaooo :(
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader – nej, längsta är 3månader heheheh

Ärlighet

jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - har jag säkert
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - alltid, t ex inte äta godis, lyckas ALDRIG
Jag har smygt ut utan lov – nej, får gå ut när jag vill :)
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - yes
Jag har en hemlighet som ingen vet - hmm. tror faktiskt inte det asså ;o berättar nog allt för mina vänner och såå
Jag har fuskat i ett spel – haha ja
jag har struntat i ett prov – ohja, all the time

Dåliga tider
jag dricker mig berusad minst en gång i månaden – yepp
Jag kan inte svälja piller – om jag delar dem haha, innan kunde jag inte svälja några alls. sen blev jag tvungen hehe ;)
jag har tagit mediciner mot depression - nejdå
jag har anorexia eller bulimi – nää
Jag har sovit en hel dag utan att ha behöva det – ofc
Jag har vaknat gråtande – yepp, fett läskigt
jag har somnat gråtande – ja

Döden
jag hatar begravningar – ja, men har bara varit på en, och det var ett tag sen
Jag har sett någon dö – nej, hade fan spytt då :O
Någon nära till mig har försökt begå självmord- nej inte vad jag vet
Någon nära till mig har begått självmord - inte vad jag vet

Alla bara pratar, är det sant? jag har hört om dig


ge mig detta från gina tricot!

You wanted perfect

lite smått gammal bild, skitig spegel </3. sovmorogon till ett, kom till skolan och hade engelska b i typ 1 timme (har egentligen det i 3 timmar) och det var bara typ 6 pers där också. kändes så meningsfullt att ens sticka dit, fast neee. gick på stan en snabbis med elin, micha och filip innan tåget gick haha. fast vi missade nästan tåget och där träffade vi evelina också :) ikväll blir det chill kväll!

Who's going home with you tonight?

Moa om Asså wtf säger jag bara:
HAHAHA! Håller med. ;o Tycker fan ba de är obehaglit! xD typ!

svar: haha ja det är så himla omoget att starta en sån blogg så det finns ju inte XD

Anonym om Graffiti nagellack <3:
Cem som bor i Ronneby?!
VEM FAN BOR I BRÄKNE-HOBBY DÅ?! Kioskmongo

svar: asså lol, så du tycker det är intressant som står i den bloggen? menade liksom vem fan bryr sig om ronneby!? och det står ju bara om tre pers där eller något. "uhh hon är singel" vem fan bryr sig om det då? ja, hoby är värre men det har inte ens med saken att göra, daaaaaaaaaaaaah (; och du kan ju lära dig att stava också :)

frida om Graffiti nagellack <3:
assnyggt ju :D

svar: hihi tack (:

Graffiti nagellack <3


Asså wtf säger jag bara


HAHAHA ASSÅ OMG DET FINNS EN BLOGG SOM HETER RONNEBYGOSSIPS, VEM FAN KOMMER ENS PÅ TANKEN!? LIKSOM, RONNEBY!? O.O HERREGUD LIKSOM, PERSONEN SOM HAR GJORT DEN BLOGGEN LÄR JU VERKLIGEN INTE HA NÅGOT LIV FÖR ALLT DEN SKRIVER OM ÄR FETT OINTRESSANT!!
var bara tvungen att skriva det hihi. och dagens outfit här jaooo.

Time passes by, never thought i'd wind up one step behind

höjdrädd på den sista bilden jaa! man såg hela karlshamn därifrån ;) dagen har varit fett chill! möblerat om och valt mat till frukosten, sen gick vi runt i stan på upptäcksfärd - bilderna. slutade myyycket tidigare så jag gick på stan men frida och ida :) gött.

Answers

Moa om Don't need no other baby:
ÖRKKK? vad fan är det där? xD hundavföring? Haha!
svar: haha det är våra "fina" gaffelkakor (tor det heter så?) faktiskt! men ja, det liknar kanske det O.o goda var dem iaf mihihih :D

Sannä om Is this how we say goodbye?:
Videofy..? ;O

svar: haha sannääää dåå, ett program där man laddar upp videoklipp :), man kan till och med tjäna pengar om man får tillräckligt många som tittar, fast det har inte jag men ändå haha! xD

Towe om Äckel blatte gäng i ronneby!:
tänk då jag... jag bor I Ronneby :(( jag är fan livrädd när jag ska ut med hunden sista gången på kvällen.

svar: hmm mjo jag tycket fett synd om dig men du behöver ju dock inte gå värsta långpromenaden på kvällen ;) gå där det inte brukar hänga läskiga människor!

VIDEOS


Is this how we say goodbye?


skolan var helt okej, dock verkligen inte min dag. fick nästan inte på mig mina jeans idag, har blivit för fet :( sen stukade jag foten i något jävla hål när jag sprang runt och jagade en ballong xD (låter fett onormalt menmen!). cuttade också upp hela jävla tummen på en overhead/projektor eller vad det nu heter, skööönt ;) efter skolan blev det lite picknik med micha, vicky, sandra och jennifer en stund också. imon blir det stan med frida :) nu ska jag lägga in lite videos på videofy!

Hanna 18år.
jag har tagit bilderna om inget annat står så kopiera inte utan att fråga
bloglovin
RSS 2.0