Detta var lite kul, jeppssonline har skrivit om min blogg!

haha lite kul är det ju, och jag tar inte precis åt mig men ändå bra att veta ;) min blogg är inte precis så  seriös liksom. jaja såhär skrev han iaf:

Kommentarer
Postat av: gnäägägääggägäg

Meh blööööh. Stackars han som är 18år och aldrig har festat buhuu /: Han verkar ju verkligen störa sig på folk som festar? va fan släpp loss lite?! Att roa sig verkar vara ett brått för denna människan. Eller ja, att sitta och plugga kanske räknas som att "roa sig"



Eller..



- Får inte för mamma :'(



(6) NABASK! :D

2010-09-09 @ 22:01:16
Postat av: Jeppsson

svar till:gnäägägääggägäg



jodå jag har festat några gånger i mitt liv, men jag gör det inte varje eller varannan vecka (och hade du läst inlägget hade du sett att det handlade om att festa för ofta!)!

Sen stavas "brått" som du säger såhär: brott!

Nej jag räknar absolut inte plugga som roa sig, men kan man inte ha roligt utan alkohol är det något allvarligt fel!

Och jo jag får festa för min mamma! Plus att jag faktiskt är 18 så även om jag inte hade fått de hade hon inte kunnat bestämma!

Hoppas detta var svar nog :)

2010-09-10 @ 16:23:18
URL: http://jeppssonline.com
Postat av: Nathalie

soooooooooorry Jesper, jag vet att vi har "varit i bråk innan", men vafan? detta är hennes bloggg?! LÅT HENNE GÖRA SOM HON VILL? hon har ju skrivit de själv, att hon skriver den för sin skulle. tror inte hon letar efter att bli en storbloggare som kenza osv.

Min åsikt, detta är fan en as bra blogg, sen är personlig och hon skäms inte om vad hon skrivit, vilket är skit bra. ingen har sagt att du måste vara inne på denna och inspektera allt. den är bra som den är och borde inte ändras!

2010-09-10 @ 17:54:15
URL: http://ajsiingbajsiing.blogg.se/
Postat av: !

ANMÄL INLÄGGET! JAG HAR REDAN FÖRSÖKT HITTA VART MAN KAN GÖRA DET MEN JAG HITTADE INTE DET. ANMÄL HONOM, HAN HAR TRYCKT NER FLERA AV OSS! BAA GÖR DET! ÄLSKAR DIN BLOGG, ANMÄL!!!!!

2010-09-11 @ 18:19:02
Postat av: ida

hanna vi får festa hur mycket vi vill ju! han har inte med de att göra! han kanske inte har varit på så roliga fester som vi är på? vem vet?

2010-09-12 @ 20:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna 18år.
jag har tagit bilderna om inget annat står så kopiera inte utan att fråga

dagar kvar till sommarlovet
dagar kvar till kreta
dagar kvar till julafton

bloglovin
RSS 2.0