Genomskinligt grå blir jag utan dina andetag


dagens outfit ;)

Bilder från idag




My mage is kurring hahhaha



bild från Foto A. att jag skulle vara duktig i skolan gick ju skitbra ;) jajaa, stack från matten vid ett och har varit hemma i typ en timme nu. skolan var extremt seg efter ett tag - fyfaan, inte min dag alls asså ;o nu ska jag sitta hemma och dö resten av dagen/kvällen för alla andra skulle plugga :( resten av bilderna från foto lektionen kommer snart.

Eyyy. nelliepellie skickade bilder till mig, nu ska jag sova






fyfan vad jag mådde skit den dagen! dagen efter värsta festen på länge xD

Don't need no other baby

fina bilder på emil och michas och mina misslyckade kakor (y). skolan var chill och jag är tydligen brun :D nu sitter jag här och lyssnar på snook (öhh vad har hänt?) och tar brun utan sol, fet kärlek på det asså ♥. var med micha och sandra (sandra var bara med ett tag) efter skolan och babblade mest. nu ska jag göra min engelska läxa som vi har tills imon, duktig jag har blivit! texten cpar sig som vanligt, kuuuuul :)


Svarar lite här japp wiie *damp*

Sara om Nya kläder från H&M:
Fin cardigan/kofta! :)
svar: tack så mycket, den var ganska billig också (y)

Moa om Brunnen idag?:
De är för faoun typ höst ute människa! xD ;o
svar: haha mjo, jag var där i torsdags och höll på att frysa ihjäl kan jag ju säga. men min kompis ville dit haha, men det blev inte av sen, lär nog inte åka dit förrens nästa år nu ;)

Nathalie om Äckel blatte gäng i ronneby!:
ök fyfan! bra att hon hann dit iallafall och att de inte typ hoppade på henne :O
men håller fan helt klart med dig! <3

svar: ja asså fyfan jag satt här hemma och skrek som fan i telefonen och kunde liksom inte göra något heller, äkta panik! bra att du håller med, annars hade jag hatat dig nejmen (; <3

Anonym om Äckel blatte gäng i ronneby!:
håller helt klart med dej!!
svar: tur att det finns några normala människor iaf! :D

emil carlsson om Äckel blatte gäng i ronneby!:
helt seriöst, vad fan är det för fl på de jävla svartskallarna!? här behövs fan inga poliser det behövs folk från C 18 eller blood & honour elle rnågot liknande. för polisen vågar inte röra sådana pest besmittade råttor ändå. fan ska dem och deras jävla föräldrar komma hit och stanna är det fan bara till att lära sig svenska och skaffa ett jobb. FYFAN VAD JAG BLIR SUR! :@
svar: jag antar att jag håller med dig men dock fattar jag inte allt XD men ja, ska dem bo i sverige får dem fan försöka lära sig språket och så. dem får ju fan vara tacksamma för att dem får komma in i sverige, inte hålla på att förstöra allt!

- om Min kväll:
Härlig blogg!=D
Http://smekizz.blogg.se

svar: tack så mycket, detsamma :D

Grow up, peter pan


a dance beneath the sparkling sky,
the silent touch of vivid grace.
your hand fits mine like a perfect match.
we kids in lust and the night is young
the dance we share will guide the way.
the unforgettable romance.
you whisper "hope" like no one else.
but only for tonight.
i am the bullet in your gun
you've had me loadet since the day one
so play your cards right girl,
this beating heart is yours to break!

this soldier surrenders,
dont hesitate now,
this is what you wanted all along.
with sterdy hands she makes her aim - oh oh oh-
she locks and loads are you in her way?
her smile hits the mark.
she has those gorgeous piercing eyes,
red coloured lips that suck you dry
she is so fashion!
her words might seem to make things right,
but she will walk on your hopes and dreams tonight.
she is so fashion!
her words might seem to make things right,
she is so fashion, deadly fashion!
she's been the talk of our town.
so we all know that her words are poison

she'll fake a smile when the timing right
but that cunt will stab you in the back
her eyes are set to make the top.
she spread legs like a swing-door opens up
my bad, i started this rumour,
that you sell your mouth for a dollar!
and if i know her right, that precious little whore,
she's on her back screaming out for more.
with stedy hands she makes her aim - oh oh oh-

she locks and loads, are you in her way?
her smile hits the mark
you better shake-shake-shake your body!
to the beat that we're making
you better shake-shake-shake your body!
to the music that we're spreading

you better dance-dance-dance forever
you're only pretty when you're sweating
you better shake-shake-shake you body

you always try to get everyone's attention
yet you always fail in each and every way tonight

Brunnen idag?


ska kanske till brunnen idag med micha och sandra, får se hur det blir med det. hoppas det blir finare väder sen i så fall för annars är jag inte speciellt pepp. måste städa på mitt rum också idag hehe och det kan ta låååång tid. jaja nu ska jag äta choklad och försöka få tag på micha och sandra. ha det göttttttttttttttttt!

Äckel gäng i ronneby!

usch min syster ringde nyss och sa att några blattar följde efter henne i ronneby. kan ju säga att jag skrek "SPRING FÖR HELVETE!! GÅ IN TILL PRESSBYRON!! GÅ DIT DÄR DET FINNS FOLK!!" osv. hon hann iaf till tågstationen där det var folk.

fyfan vad jag blir sur på ronneby! något äckel gäng från malmö håller på att våldtar, misshandlar och förstör allt dem ser. dem håller också på att träna upp kamphundar så dem ska attackera människor mot strupen/ansiktet. liksom hur fan kan ingen göra något åt detta? jävla cp poliser som tar en bara för man har druckit *hehe* men dem kan inte ta dem här jävla idioterna!?

kul att man inte ens kan gå i ronneby när det är mörkt utan att springa, gråta och få panik så fort man ser några killar. kan ju säga att jag inte kommer åka dit på ett tag! förra helgen drog dem ner sina kompisar där med bara för att misshandla!? kul intresse vissa har då... dem har till och med eldat upp en igelkott..

usch jag har panik just nu, tur att man inte bor i ronneby för då hade man ju inte ens kunnat gå ut på kvällarna längre. undrar hur länge denna skiten ska hålla på, psykiskt störda människor är det iaf, man borde skjuta dem, eller iaf plåga dem rejält. säger bara en sak och det är att ronneby suger just nu! fast det har det dock alltid gjort.

Nya kläder från H&M


Lite bilder från veckan och blabla


mitt iphone skal har kommit förresten, love it ♥.

Tanken har väl snuddat mig, men aldrig att den nuddat mig


hej min data laggar verkligen sönder just nu, ovanligt? nepp. borde kanske radera några av mina 100 filmer? jaja, min fredag ser ut att bli fail som fan (som resten av mitt liv hahaha). blir sur på personer som undviker en! btw så lär engelskaläraren tro att jag är värsta sär barnet för jag gjorde en diagnos på typ 3min bara för att hinna med bussen (y). gick nog skit på den kan jag ju säga! nu ska jag starta om min data jävel och se om den går fortare då *oteknisk*.

Min kväll:


BLÄÄÄ JAG HAR TRÅÅÅKIGT


jag är rädd för djur.

haha typ när jag var ute och sprang en runda för ett tag sen så kom en katt och "attackerade" mig, fick panik och sprang fortare än aldrig förr haha! bra träning iaf ;) men hundar är värst hehehehehehehe.


jag hatar "wannabes".

men seriöst om man köper något och tänker "åh detta är verkligen min stil!" sen nästa dag ser man ngn med exakt samma sak. sånt är sjuuukt irriterande haha! man vill ju sticka ut lite, iaf jag. det är omöjligt ju!

hatar äckliga killar.

nämner inga namn men ja, vissa killar är idioter (eh typ alla verkar det som)! som bara håller på att vrål stirra på röven 24/7, äkta panik känsla fan! fuck yooooooooooooooou.


I'll put my hands up and i know i'm gonna be okay

därför mitt hår var gräsigt dagen efter festen asså? O.O sitter och lyssnar på massa låtar man ALDRIG tröttnar på, sagoland♥ <- tryck där det är en länk hehhehehe *damp*. min dag = massa fail. ja, ni läste ju innan. sen massa annat, jag tror inte min hjärna funkar som den ska. satt iaf med frida i en solstol hela dagen och chillade, så jävla gött att slippa lektioner!


Fail fail faaaaaail!

Fan vad jag har failat nu asså, skulle ta kvart i elva tåget och möta klassen på tåget. Vad gör jag? Jo jag tar kvart i tio tåget -.- asså varför är detta så typiskt mig? Sen har jag shorts med (kommer dö av kallhet) för det var fint väder när jag steg upp i morse! Asså damp, ska vänta här i en timme nu men jag har iaf köpt godis nu haha :) jaha, detta är från mobilen för jag har tråååååkigt! Han som jobbar på pressbyron är skum..

Haha jag dör lite här nu jaaaa

 


 

haha sånt man verkligen ska skriva ut på facebook! naaaat. smart tjej som skrev det dåå. wie kul att texten dampar! *älska* :D men översta bilden är fett bääst ahhahaha *dör ännu mer*


Vad skulle vi annars göra?




lite små full bild från östersjö, mitt hår är lockigt, typ </3. kan ju säga att jag bjuder ;). skolan var chill med alkoholsak och hotell, imon ska vi till brunnen och bada - as gött ju. sovmorgon och sluta tidigare också, sen bara slappa hela dagen. är dock inte pepp på engelska b på fredag -.- var iaf med micha (bilden) idag och vi fetade oss - eller ja, mest jag som vanligt D: *onyttig* jaja, vafan skolan är banting så det behövs!

Sova och äta - mitt liv



normalaste bilden ja, fast neee. har sovit sen jag kom hem nu, gött men kommer inte kunna somna ikväll. satt och skickade bilder från foto a idag, funkade det nu? nej såklart inte -.- får damp. våra busstider har iaf blivit normala igen (fattade ingenting av detdär). jaja, skolan var väl helt okej utom att engelska suuuuuger kuk, vill bara sticka men neej, jag ska vara duktig nu, typ. nu ska jag göra te och kolla på oth. pallar inte skriva här heheheh :)

Don't forget the violence



min dag:
låååång "rast" med frida, inställd matte, satt vid havet med gud, svenne och emil - gjorde vår läxa och var jätte duktiga *host* och blev bjudna på glass :D. slutade två timmar tidigare, stack till tåget med gud och linus, dem försökte få upp mig på ngn äckel gunga, hade spytt som en gris isf. typ. sen sängen - sova - springa en runda - dusch - brun utan sol - och nu dör jag här. hehe ha det göttttttttttttt.

Marilyn mansons videos är alltid helt cpiga


men jag gillar dem lite faktiskt :o


Någon dag kanske jag kör över dig här utanför


Har klickat hem detta


I feel lika a zombie coming back to life

sry för kass updatering men har inte "varit på humör" har legat i soffan hela dagen och kollat på one tree hill / sovit. behövdes. jaja nu ska jag dricka te så här kommer några (haha dem flesta var lite extrema) av bilderna från igår:








SÄGER BARA ETT ORD OCH DET ÄR.....

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! ocg jaf är glad och hbar haft fina kobersationer om invandrare och jha, alla saeker hela kvällen. cp jaaa. kul at sjagf skriver fel på care ord ocksp. helrt cp ännu mera ja.

Party all night long @ ida

ska snart börja fixa mig för fest hos ida ikväll, ska bli kuul :D håller på att ladda kameran nu så jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder. jaja, har inte så mycket att säga. har varit duktig och sprungit en runda idag, har fet träningsvärk i mitt lår nu (?). ha det bäst!

fin uppochner bild. mina ögon är typ jätte gröna där :O och min "armhåla" ser helt äcklig ut jag vet. men bjuder!

Sommarlåtarna nummer ett 2010

kommer alltid tänka på sommaren 2010 när jag hör domma (ja, jag säger domma, då kan jag lika gärna skriva det också) låtarna hihi :D

 

 

 

 

 


I'm feeling lika a star now sooo fuck you! :)


jag idag på bilden. sjukt skönt att ha sovmorgon till kvart i ett idag, fick dock ta tåget kvart över elva för annars hade jag inte hunnit, såklart -.- sen när vi hade slutat (kvart över tre) så gick våran buss såklart kvart över, fick vänta i en timme, sen sa robin att tiderna var ändrade, så nu är det ännu sämre än innan! :@ kan ju säga att jag var hemma vid fem och slutade kvart över tre T___T skjut mig. engelskan sög också för er som bryr er, ska typ göra allt muntligt, jag HATAR muntliga skit cp anal grejjer. åhhhh. vet inte vad som händer ikväll heller, dock är det redan "kväll" menmen. har fått sömntabletter också ♥.

Såhär såg jag ut idag


bilderna är från efter skolan då håret var helt fail :(
nu ska jag äta, att gå i skolan är fan bantning för mig.

Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen

första skoldagen avklarad. känns väl helt okej med den nya klassen, men det var cp drygt att sitta ner i en evighet och bara lyssna på när alla babblade om meningslösa saker (enligt mig iaf hehe). nu är jag sjukt trött med fet huvudvärk för jag har bara sovit åtta timmar på två dagar. ikväll ska jag till farmor och farfar haha. knapra alvedon nu ja. imon har jag sovmorgon till kvart i ett, har det varje fredag, sjukt underbart! nu vill jag sova, men det får jag inte för då somnar jag aldrig ikväll.

This is the day when everything changes

nu blir det film och sen försöka lyckas sova. önska mig lycka till för det lär jag behöva haha :D. om mina sömnproblem tar över denna natten också så har jag inte sovit på två dagar typ, sen skola också - ingen bra kombination asså ;o ska gå upp kvart i sex för att hinna med kvart över sju tåget *morgonseg och mycket att fixa*. jag bjuder på två gamla bilder! ge mig dem benen igen tack.


Beställt detta happyface skalet wie


får klara mig med mitt söndriga skal tills detta kommer x)

The butterfly fly away


bilder tagna med min iphone

Hate every motherfucker that's in your way


wie fler såna här kommentarer tycker jag! ;)

idag är det verkligen inte min dag, gick upp vid åtta (helt sjukt ja), har sovit i typ 4 timmar så jag hoppas att jag kan somna ikväll! har fått 34894 blåmärken, nervös för skolan imon, dampade med nellie (vi är så jäävla olika, hon är lugn och jag är crazy) så det slutade med att min iphone flög iväg och skalet gick sönder, sprang en runda och snubblade på mitt skosnöre, så jag har tömt mig själv på tårar idag tror jag hehe - överkänslig idag yao..

det är hemskt att det är sista dagen på sommarlovet idag. skulle egentligen varit med micha och vicky idag men det blev problem så nej, det blev inte av. vet inte ens vilka jag ska vara med nu när jag börjar på hotell, alla har ju redan någon att vara med T_T *mobbad*. har feta funderingar på hur jag ska ha håret och vilka kläder jag ska ha på mig också, hmm..

idag har jag iaf fixat massa skit. typ målat naglarna, hårinpackning, rakat benen osv, brun utan sol, noppat ögonbrynen, klippt min lugg liiiiite och ja, massa tjejgrejer. det gillas, behövdes också :) detta blev ett långt inlägg men det får ni leva med. läs eller inte, bryr mig inte ett skit faktiskt! (;

Hiss och diss


träffa alla i skolan igen - ska bli kul att träffa alla roliga personer på torsdag igen faktiskt :D
min iphone - haha jag är mer beroende än nånsin, finns så mycket att göra på den, har till och med en egen stad där haha (;
min sminkhörna - äntligen har jag ett ställe med en helkropps spegel och smink osv på samma ställe så jag slipper springa fram och tillbaka.
går bara i skolan två dagar sen ledig - haha går bara i skolan två dagar sen blir det helg igen =D
converse - asså fet kärlek till dem skorna, sköna, snygga och ja allt bra som finns, synd bara att jag är för fattig..


imon är sista dagen i frihet - blö, sista lediga dagen imon och jag kommer allvarligt talat dö av alla jävla läxor vi kommer få.
mitt iphone skal - det har redan börjat gå sönder så nu måste jag köpa ett nytt efter två veckor T_T
matte a och svenska b - asså dem värsta ämnerna i världen nu för tiden för mig, klarade knappt g i svenska a, bra hanna (n)
inga kul fester nu för tiden - har tröttnat på alla gamla vanliga fester, men till helgen får jag hoppas på lite nya folk @ idas place!
kryp - jag blir attackerad av kryp hela tiden helt plötsligt, dem flyger typ rätt i mitt ansikte!? vafan liksom :(

Jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, det är min dåliga vana


All i ever wanted was to make you mine

skrubbhandskar, 2 rosetter, armband, kjol, vit ögonskugga och brun utan sol ♥

tjabba tjena hallååå!
hehe *barnprograms minnen* bilden är på min shopping idag hihi. jaja, idag var jag tvungen att gå upp vid nio - PLÅGSAMT ELLER VAD!? för jag skulle till doktorn, kändes dock lite meningslöst menmen, ska ta olja i mitt öra nu (O.O?). sen stack jag och micha in till karlshamn (han på tåget kunde inte ens bjussa fattiga mig på en 50öring :( dålig stil) och träffade elin peeelin, gött. shoppade lite också *slösaren hanna är i farten som vanligt* så nu är jag typ pank åter igen - kill me? ... plus att jag blir glad av ni som gillar min  blogg sååå pösss på er!

Sminkhörna, ful bild på mig och mina "snygga" skor


seriöst, det ser ut som att jag har typ storlek 40 i skorna, men det är liksom 36!? cpcpcpcpcppcpcp -.-
imon blir det doktorn sen karlshamn med dem bästa och träffa elin peeeeelin :)

I don't care if your world is ended today, i wasn't invited to it anyway

blö, har haft massa att göra idag känns det som O.o vet inte ens vad jag har gjort, typ städat och massa skit, har fixat en "smink hörna" utanför mitt rum också - har hela källaren för mig själv här såå det är gött (y). ska snart ut och försöka springa en runda (säkert skitbra när man har öroninflamation och allt...) utan att dö - kommer aldrig gå, det är liksom mig vi snackar om nu ;) skriver nog mera senare när jag har tid.

söta bilder från min mobil haha =D

Haha världens mest normala fråga, nat

inte okej asså O.o + det ska åska och blixtra inatt. ännu mindre okej, kommer verkligen dö. ingen mening att sova heller för jag är super pigg -.- imon ska jag fan ställa klockan på nio för att vända tillbaka på dygnet. ha det bäst hehehhe.

Har tråkigt så jag kopierar detta från kissie haha


Har du druckit tills du spytt? hehe jauu T__T

Sårat någon? yeeep..

Förlorat en vän? Nej :D

Träffat nya människor? japp

Kysst en främling? hmmm.. nepp (:

Tagit droger? nej det är bara skit, så det skiter jag i haha :)
Haft en sommarflört? ehh.. nja

Gråtit? typ till filmer mer än nånsin, blivit överkänslig asså O.O

Skrattat tills du kissat på dig? nej, men tills jag har gråtit, knappt fått luft, ont i käkarna och magen (y)

Tältat? nej faktiskt inte :O
Varit vaken en hel natt? ohjaa

Solat? jadå, men är lika albino ändå -.-
Badat? klart, as kul att bada ju haha :D men har ju inte varit det bästa badvädret den senaste tiden..

Haft ett förhållande? nej

Gjort dig riktigt illa? nej, inte vad jag kan komma ihåg haha ;)
Gjort några nya percingar/ tatueringar? nee, man kan ju inte bada då typ.

Läst en bok? nej haha x)

Skickat fel sms med flit? nee, sånt pallar inte jag

Suttit vid datan en hel natt? hehe ja *nörd*

Näckat? vadå näckat? *efterbliven* :O

Solat naken? nej

Fått utegångsförbud? nej jag är så duktig så (;

Sagt “jag älskar dig” och menat det? isf till vännerna

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? ingen aning haha O.o men det tror jag inte

Varit i slagsmål? nej jag är inte precis den starkaste om man säger så!

Pussat någon utav samma kön? klart :D

Sjungit högt på ett berg? det har jag säkert T_T

Kysst någon i regnet? hmm.. nej?
Kysst någon i skogen ? nee, palla vara i en skog dååå? :O
Kysst någon du inte borde? heh, jaaa

Tappat rösten? nerååå

varit på festival? ja :D sweden rock in my ♥

Gått upp i vikt? ja ehheheh.. tyvärr

Gått ner i vikt? inte ännu tror jag, men snart såå.

Brännt dig? ja, bränner mig hur lätt som helst *buhuuuu* :(

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? navelpiercingen haha, fail.

Varit utomlands? nääh :<

Gjort ett bra köp? yeeeep
Tagit upp kontakten med en gammal vän? ehhh.. tror inte det (n)

haft skadeglädje? haha ja men det är ju kul (;

Sovit under bar himmel? på sätt och vis hehe...... -.-

Vad kommer du sakna mest? att vara ledig, solen och badet, sommarkläder och ja, det mesta!

Har du svart ärligt på alla frågor? jaa


Fin låttext

Guess mine is not the first heart broken,  my eyes are not the first to cry .I'm not the first to know, there's just no gettin' over you
Hello, I'm just a fool who's willing to sit around and wait for you. But baby can't you see, there's nothin' else for me to do .I'm hopelessly devoted to you. But now there's nowhere to hide, since you pushed my love aside I'm not in my head, hopelessly devoted to you
My head is saying "fool, forget him", my heart is saying "don't let go". Hold on to the end, that's what I intend to do. I'm hopelessly devoted to you. But now there's nowhere to hide, since you pushed my love aside I'm not in my head,  hopelessly devoted to you

Omg, det finns fan allt i hello kitty - det gillas!


Blev sugen på att se grease nu haha

ska ladda ner grease 1 och 2 sen kolla på dem ikväll och käka chips ♥ får damp på mitt öra också, alltid samma jävla cp höger öra som jag får öroninflamation i. hoppas bara jag slipper äckel pencelin (ehh hur stavas det?) som man spyr av varje gång T_T. nu ska jag steka hamburgare och feta mig. plus att låten är ganska bra ;)


I don't think you're ready for this

 

seriösa bilder från igår med ida :D. vi hade kul och satt ute ett tag med chips, dricka och musik. sen stack vi till mig och pratade och kollade på 18 year old virgin och dangerous water shark attack. nu sitter jag här och kollar på toppbloggarna och käkar chips. sen blir det one tree hill, sen springa en runda. är dock förkyld och har öroninflamation, typiskt min otur jaaa -.-


Hjärnan värkte, hjärtat värkte, skulle jag bli hel igen?


kvällens mys outfit. ikväll är det bara jag och ida som inte är upptagna haha, så hon kommer hit snart sen har vi ingen aning om vad vi ska göra. kanske drar ut till järnavik eller något. nu ska jag käka grillat så ha det bäst :)

Sailet? fast nee.


ja, ni ville ju se den fulaste bilden haha, bjuder!

har sovit grymt dåligt, somnade typ halv fyra - en halvtimme senare vaknade jag av att det åskar och blixtrar as mkt, så får gå upp och dra ut alla kontakter osv, sen kunde inte jag somna om för min jävla hosta. och nu har jag fet huvudvärk, har haft det ända sen jag vaknade. kanske sticker till sailet sen, fast nee det är fan inte kul där. vet inga fester @ karlskrona heller så där sket det sig -.- får festa nästa helg istället.

Fem och sex, sexy sexy sexyyyyy

dagen: jennifer kom hit typ ett eller ngt, vi bakade kladdmuffins och kollade tv. sen stack vi hem till henne och kollade gamla bilder och lyssnade på gammal musik =D. sen kom ida och tilde efter några timmar, vi gick på biljakt och hängde utanför bettans (coolast i sverige) tills det började ös regna i typ två sekunder haha, cpigt ja. sen blev det film och 2 1/2 men. imon blir det kanske sailet, men det beror på om det är fest eller inte - festsugen jaaa! nu ska jag kolla på the last song med nelliepelliecarlsson.

minnen ♥


Svar

Bästa minnet med din lillsyrra? ;D<3
svar: bästa vetifan, men kul var det när vi blev jagade av en stor fet ko på tjärö och sprang runt där för livet hahhaha. och när vi du hade ditt jävla gosedjur som var en valross (?) som jag sminkade och sen ramlade den i havet haha lol :D och ja massa <3

Hahah, hur lång är du.. ;) xDDD
svar: jag är 164cm haha

Vilken linje går du?
svar: hotell och restaurang - ska gå hotell nu när jag börjar tvåan :)

Hur kommer det sig att du har så små fötter?
svar: hmm.. och hur ska jag veta det haha? ingen annan i min familj har det så jag har ingen aning. men är ganska liten hela jag såå det kanske är därför. cp fråga detdär!

Röker du?
svar: nej det gör jag inte, jag är en extremt duktig flicka ibland höhööh. nejmen det är bara onödigt att röka ju (;

Har du hårförlängning? Vad gör du för att få så fint hår? :)
svar: nepp det har jag inte, men jag hade det för längesen - typ i sjuan/åttan och då växtre mitt hår ganska mycket. jag gör typ inte ett skit för att få fint hår. inpackningar ibland men det är inte speciellt ofta. dock tappar jag snart allt mitt hår känns det som för jag plattar/tuperar osv det för mycket :(

Hur kan du vara så jävla smal?
svar: jag tycker inte ens att jag är smal längre men innan var jag det men då åt jag knappt och jag har bra ämnesomsättning tydligen.

Filmtips?

svar: the uninvited är bra, dock helt cp och man måste vara smart för den (har sett den 6 ggr och fattar fortfarande inte). wild child, the hills have eyes, the ring, motorsågsmassakern (stavning?), fredagen den 13, american pie, not another teen movie, 18 year old virgin. och massa andra!

Är du oskuld?
svar: visste att den frågan skulle komma haha -.- men nej det är jag inte.

Ofta du gillar metal? trodde att du lyssnade på populär musik och så.
svar: haha ja det gör jag? inte lyssnat på alla youtube länkar jag lägger ut eller? x) men jag lyssnar faktiskt på "populär" musik också haha :)

Hur många har du legat med?
svar: för privat dethär haha.

Hur mycket väger du?
svar: just nu 53kg, men jag ska gå ner till 48kg som jag vägde innan.

Hur många har du varit tillsammans med?
svar: en haha, jag klarar verkligen inte av förhållanden så det är ingen mening att försöka ens haha - killar är ändå bara idioter (iaf dem som man faller för).

Sköter du dig i skolan? (;
svar: eh asså.. nej hahah sry men jag är inte sån, har aldrig varit och kommer aldrig bli pluggis för jag är inte tillräckligt tålmodig och smart ehhehehe ;) så jag skiter i det! men visst, jag har ju g för det mesta och det är jag glad för.

Hemskaste bilden på dig? :D
svar: haha usch detta är inte alls okej. men jaja visst jag kan lägga ut den hemskaste bilden på mig i nästa inlägg eller ngt.

Vad är det dummaste du gjort?
svar: svårt att komma på nu ju.. men kanske östersjö? säger bara att det slutade med poliser och sånt shit :S

Dricker du ofta?
svar: det var MYCKET oftare innan, nu är det inte lika mycket roliga fester längre - bajs asså...

Du är het, mobil nummer? ;)
svar: eh nej, du får hitta någon annan desperat jävel (som du själv verkar vara) och ragga på den istället. lycka till hörru, tror du kan behöva det faktiskt.

Hur gammal är du? du ser väldigt liten ut.

svar: jag är 17 men alla säger att jag ser mindre ut - mitt smeknamn = lillen. så ja det säger väl det mesta. kommer fan aldrig komma in på puben utan att visa leg *cut* väldigt deprimerande jaaa T_T

Vad tänker du på just nu?

svar: att mitt ben har somnat och gör ont haha (normalt?) *damp på benet*

Har du något djur? :)
svar: nej det har jag inte, har typ aldrig haft heller. eller jo, jag hade en über söt kanin som hette figge när jag var liten hihi, sen är det väl guldfiskar - om det nu ens räknas?

Bästa låten just nu?
svar: det är ju mega svårt ju. men in flames, slipknot och volbeat funkar alltid iaf :D

Hur kan du ha så fin hud?

svar: det går nog i släkten, jag äter hur mycket godis och skit som helst men ändå får jag inga finnar och sånt. den största finnen jag har haft var typ 2mm, och nu är jag faktiskt seriös. as gött är det!

Haha ida skickade massa gamla fyllebilder!

haha dem värsta finns på facebook ;) + jag bjuder verkligen nu!







Today i'm wearing this


Let me hear you scream, like you want it

ida kommer snart hit och vi ska väl inte göra allt för mycket haha, gött äre. sen sticker vi till micha för girls night. men jag måste hem tidigt för hon bor ju utanför hoby och mina föräldrar får köra och hämta mig och dem jobbar imon. så det blir nog mer blogg ikväll.

och glöm inte min frågestund!

Frågestund maybe

fan vad detta känns fel men - ska ha frågestund för första gången i mitt liv haha!, men bara om ni som läser frågar saker. blir det för lite frågor så skiter jag i det haha. och jag svarar typ på allt utom vissa saker som är lite för privata. hare gött och bombadera mig med frågor nu för annars blir det inga svar. vet inte när jag svarar heller, när jag har fått tillräckligt med frågor antar jag hihi. pussis

Första gången som du ska hålla någon i hand


ge mig detta så lovar jag att aldrig skolka i tvåan!

Mini shopping



skorna är från skokällarn, eyelinern från kicks och blocket osv köpte mamma till mig någonstans idag.
har känt mig lite sjuk idag så det har blivit en hemmadag och ikväll blir det nog att gå en sväng.

Lets get fucked up

yooo!
stack in till ronneby vid fem med micha och evelina, satt hemma hos mig lite innan och kollade på tonårsliv haha. köpte skor, ben&jerrys och eyeliner - ännu ett par skor till min samling. bilder kommer sen, typ imon hehe. jag lär ha träningsvärk imon för dem två går i turbo fart och jag går tio tusen meter bakom dem 24/7 i min snigel fart haha.

min kväll/natt kommer spenderas med min syster som tycker att jag är helt cp - inte okej faktiskt! men jag är lite cp innerst inne, gött ju. vi har kollat på några one tree hill avsnitt och sen blir det sex and the city 2 ;). jag hoppas jävlar att den filmen är bra för annars somnar jag haha. sov kasst inatt - 3 timmar eller något. my sleeping problems returns!

haha kolla det längst ner! jag är verkligen bäääst. lite läskigt faktiskt att många har sökt på det ;o

Detta är fan as gott! jag och min "nyttiga" mat..


baconost in my heart forever ♥ haha jag är störd men detta är lätt dagens tips! =D

Brb ska slå sönder tvättmaskinen!

asså damp, våran tvättmaskin låter som .. jag vet inte vad men högt låter det i alla fall! och såklart har jag mitt rum jämte den, så jag kan inte ens höra mig själv tänka just nu, hör inte ens tvn - fail. vi behöver en ny sååå någon som hjälper mig att slå sönder den? ;) för jag orkar verkligen inte själv.

har ändrat lite på bloggen, igen hehe. men jag tycker det är kul. vet inte om jag är nöjd eller inte, what do you think? jaja, har precis ätit och så, nu är min mage gravid ser det ut som. inte alls okej.
och det är mörkt ute nu och klockan är liksom nio!? :( buhu, hösten gör mig deprimerad - har inte badat på tre veckor eller något. *cut cut cut jag mår så dåligt* nejmen, hej jag är emo. men hösten suger verkligen.

och detta inlägget var ju intressant -.- men ibland måste man ju bara få skriva av sig all sånhär skit!

Hade tråkigt så jag gjorde ett fint collage


She said i know but the fire for this world will grow

gårdagen var kul, dock läskigt att komma hem till ett kol mörkt hus - sandra var snäll och följde med mig in så jag kunde tända varenda lampa haha :). och det är bara en och en halv vecka kvar på sommarlovet, inte alls okej :'''''''( *cut* menmen, ska väl bli kul att träffa alla igen, fast inte lika kul att gå upp tjugo över fem varje dag..
puss!

gammal schäfer och jojje :)

Dom jävlarna tog oss en efter en

ikväll blir det tjejkväll här hemma. var fan ett tag sen nu så det behövs verkligen. dock blir vi nog inte så många - typ micha, vicky, sandra och jag. alla andra är typ borta? :o försvunna, nejmen.

övningskörde innan, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag stog och "spekade" (tror det heter så?) i en jävla hög backe med grus och sen två tanter gick med barnvagnar och dem blev livrädda för mig haha, lol. sen i en sväng gasade jag för mycket också så det "skrek" sådär i hjulen. haha jag är ju bäst! sen körde jag på motorvägen också, ASKUL ASSÅ!

nu ska jag kolla oth och feta mig för jag orkar inte fixa mig, bara tjejvkäll ju + alla dem har redan sett mig som värst, typ nyvaken och allt. så mjukisbyxor here i come = HALELULIAAAH, götttt äre.
puss!

00:37

alltid lika kul att gå genom tattar hoby när det är mörkt ute, ännu roligare är det att det känns som att man ska bli våldtagen vilken sekund som helst. fast ne. flytta till en stad som inte är lika läskig jatack! bra att vara mörkrädd också. kvällen tillbringades iaf med folk + sötis hunden georgeus (stavningen? haha). film, grillning och babbel - gött faktiskt. och min hals dampar för alla som ville veta.
puss!

bjuder på en bild när jag hämtar posten haha! pappas stora "tofflor" och en t-shirt = sexigt. NEJ

Look of today


When you start drinking your dick does all your thinking

mår lite bättre idag så jag ska till jennifers systers lägenhet som jennifer har själv nu i helgen och grilla osv. gött. har fixat mig klart nu så outfit bilder maybe comes up hereeee. hehe min engelska är cp men bäst (y) och denna texten var ful, så jag behåller den hihi!

puss! - mhmm spygrön färg! fint nej...

As long as I breathe I'll call you my home


tänkte bara säga att låten är bra och jag ska lyssna sönder den nu! pösss


Both girl and boy were glad 'cause one kid had it worse than that

mår inte jätte bra - ont i halsen och ont i hela kroppen. speciellt ryggen, har aldrig haft ont i ryggen innan O.o säkert bara för att jag skulle rida på nellies rygg igår och jag ramlade ner (hehe klant nummer ett) och slog i ryggen as hårt. men det blir en hemma dag idag iaf eftersom att jag knappt kan röra mig utan att känna extrem smärta -.-
puss!

haha denna bilden togs när jag hade ramlat ner från nellies rygg. ganska fail jaaa!

Nu ska jag gå ner i vikt igen haha

i början av sommaren ville jag ju gå upp i vikt för jag tyckte det var fult att vara så smal men nu väger jag fan 53kg och nej det känns bara helt fel så nu ska jag gå ner i vikt igen haha, 48 var perfekt för mig såååå ja 48kg here i come!

så innan tvingade jag mig ut och sprang en runda (typ en halv kilometer hehe -.-) och nu ska jag springa varannan dag, undrar hur detta kommer sluta asså, men vad gör man inte liksom? det är ju antagligen värt det sen. jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö, iaf spy haha - att träna tills man spyr = hemskt. jag la mig på ett berg mitt i skogen (jätte normalt nej) och trodde jag skulle dö.

haha en pinsam grej nu ja, jag har verkligen världens sämsta kondis och nu är jag fan seriös! vi har något såntdär tränings spel till wii, så jag skulle testa det. hade på level easy och så. det slutade med att jag sprang in till toan och spydde ganska mycket. jag fattade ingenting, liksom LEVEL EASY!? inte alls okej vaaa, så nu ska jag träna upp min kondis, som ni märker så behövs det.

Får jag gratulera, du är livrädd med stil

idag har jag fet huvudvärk - inte okej! och är trött som fan så det blir nog att vara hemma hela dagen.. men det är ganska skönt ibland. nellie och jag tog lite bilder nyss som kommer upp här nu. mycket bilder på bloggen idag (y). vi sitter iaf här och töntar oss med våra datorer nu och kollar på ex-effect på mtv.
puss!










Bilder från igår

var med sandra på dagen - vi satt mest och pratade och kollade på ronja rövardotter hihi. sen kom micha och efter ett tag kom ida och jennifer med hit så vi trängde ihop oss på mitt rum. sen gick vi till gamla skolgården och typ lekte (haha?). kvällen/natten slutade med extremt flumm och sex snack haha!
puss!






Ska träffa min lille fis snart woho det gillas

ska träffa sandra snart, eller ja typ om en timme. skulle egentligen städat men jag pallar inte, hon är van vid stökigheten ändå hihi. menmen vi ska gå runt och ta kort bestämde vi nyss - hoppas min systemkamera har batteri kvar bara! sen får vi se vad som händer. nu ska jag äta nyttig frukost.
puss!

bjuder på en bild när jag ändå är i farten haha.

Min nya kärlek hihi


LOVE!

Asså haha jag är ju smart -.-

wtf, tror jag råkade beställa hem sånadär chili burner nyss? XD jag ba *hehheh undrar om man måste vara 18 för dethär*, sen testade jag bara lite på skoj och sen helt plötsligt stog det "tack för din beställning" såå ehhh... smart hanna! jag vill inte ens ha dem -_-'' tur att dem var billiga iaf! men ändå, cpit att man inte behövde fylla i ngt betalnings sätt eller nånting O.O
puss från smarthead hanna!


Bilder från helgen

dem flesta bilderna är innan alla kom



fylle bak ohyes! (cornflakes kakor wie) dem blev jätte fina, nat



Fuck this world, fuck everything that it stands for

nu har jag lugg igen och jag tror jag gillar det, den är lite kort bara. jaja, kvällen tillbringades hos jennifer med ida också, och jag cyklade dit (omg) haha men ja, det är typ 500m men ändå - duktig är jag! vi kollade film och massa gamla bilder = PINSAMHETENS ÅTERKOMST. nu ska jag äta för jag har bara ätit en hamburgare + popcorn idag.
puss!

Dusch -> klippa min lugg, eller vad tycker ni?


Drink all day, have fun all night

blev lite fest hos håkan. eftersom att alla är äldre än oss skitungar så drog dem ut
på puben. VARA 18 JATACK. så vi blev övergivna och städade. nu är jag fett trött men bjuder ändå på några outfit bilder - gillar mina kläder! lackleggins och ac/dc tröja (;
puss!


Hanna 18år.
jag har tagit bilderna om inget annat står så kopiera inte utan att fråga
bloglovin
RSS 2.0