Eclipse

har varit på bio nu, såg eclipse och den var bra *lite twilight nörd*. gårdagen tillbringades i salsjön med folk, träffade några gamla vänner där med som grillade, så vi var med dem :) jobbat idag som vanligt, fick fint besök idag iaf! haha jag har inget att göra när jag jobbar så jag tänker typ på massa cp saker från ettan O.o typ långasjön (fan vad kul det va!), datakunskapen då ALLA mobbade mina videos på bloggen (ska aldrig mer lägga in pinsamma saker här), kast med liten frida + mig, och ja alla raster @ trappan haha osv osv! hehe nolife.
puss!


Brb eller något

drar till salsjön och där blir det piknick och bad osv med micha och jennifer. det gillas. dagen har gått fort och jag har typ varit med li hela tiden, wie. nu måste jag skynda mig för jag är seeeeeeeeeeeeg. hehhee
PÖSS!

There no fucking chance that i can forget you

you just gotta löööööööv sun glasses! ♥ har ganska många nu haha ;)

Hanna är dödare än dödast

jobbat och så nu, tiden gick ganska fort. ska snart börja svara i telefon och hjälpa kunder - SJUKT LÄSKIGT haha. kommer faila, hehehe jajaa. nu ska jag äta hamburgare och ta en låååång dusch (om ingen står och bankar på dörren som vanligt). btw så tror jag att jag ska köpa en iphone för den mobilen jag har nu dampar sönder 24/7 och sen har jag inget headset heller för en viss person *host* linus *host* har haft det i 30år nu haha. lär iaf lägga lönen på en iphone om jag känner mig själv rätt.
puss!

ska lätt ha en vit isf. alla andra har ju svart haha ;D

Every boy i try to get to know, ends up tryin to do me

den mesta tiden av denna dagen har tillbringats ute, tog lite bilder för jag blev extremt rastlös. och ja, here you go. funderar på att städa mitt rum - fast nee, det är för jobbigt för mig! haha och jag bara älskar att bli taggad på bilder @ facebook!
puss!

min sista gnista hopp var att synas att bli sedd och jag glömmer bort att andas, för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld









Outfit @ midsommar


Det jag inte kan få vill jag ha ännu mer, true story!

precis vaknat, käkar chips haha. fint väder idag så det blir nog att lägga sig ute i solen och steka sen. skulle egentligen följt med ut med båten men pallade inte haha. ensam hemma sen ♥♥. har börjat kolla på the hills nu, det är faktiskt bra. det trodde jag verkligen aldrig att det skulle vara haha. och ja alla antecknar! midsommar var iaf bra och igår blev det alvedon som fan hehehhe.
puss!

Lite bilder från midsommar







Full

haaha heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
jag är nu utslängd från louise och vill bada (hmmmmmmmmmmmmmmm normalt neeej), ska bada med ernst, madde och jennifer imon iaf, har varit en kuuuuuul kväll och jag kommer nog ångra lite imon men wtf det får man leva med. detta inlägget tog typ 10042+952år att skriva för jag lovar att jag stavar fel på varje litet ord! åkte till adam med en stund = SEGT. dem kan absolut inte festa riktigt demdär bajskorvarna. bilder kommer när alla har skickat dem till mig + mina egna så såklart ;) facebook nästa ofc. hahha sämst på att stava nu kan jag lova! jag vill inte sovaaaaaaa... vill festa mera juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! bajs med :( hmmmmmm, kom hit någon full människa?
puss!

I've got an redbull and vodka in my hand

jaha, midsommar idag = supa och ha kul @ louise place. taggar som fan nu och hoppas inte det regnar ikväll. hoppas även att jag inte skämmer ut mig som jag alltid gör annars (lycka till med det jaaaaaaaaa). nee nu ska jag fortsätta fixa mig och sen blir det fäääääääääääst. kameran är på laddning så det blir nog lite bilder imon med =D.

haha låten har man haft många fjortis fyllor till XDDD vet inte varför jag lägger upp den här men minnen typ.


Varje gång jag ser dig så blir jag varm


midsommar - yees, midsommar imon och det ska bli fett kul. kommer sluta i diket med en cykel över mig om jag känner mig själv ;)
snart jobbat klart - bara en vecka kvar nu, sen får jag äntligen riktigt sommarlov, gött!
nudlar - säger bara ett ord: underbart! måste ätas minst två gånger om dagen. jag är tjock av mig jag vet.
brun utan sol - jag ser lite neger ut nu, och har solat minst av alla mina kompisar (y)
godis - måste ju bara hissa det jag lever på, godis är seriöst mitt liv. borde vara världens tjockis egentligen ;o
sommar killar - mhhmmm sex on the beach here i come! haha.


killar som inte vet vad vänner betyder - ja usch, alla jag skriver med vill typ ligga med mig / bli tillsammans sen.. fast hiss på vissa ;o
spotify - det är ju grymt bra och så, men det borde finnas fler låtar tycker jag faktiskt.
klädproblem - vet verkligen inte vilken tröja jag ska ha på mig imon! HJÄLP!
att jag äter så onyttigt - kommer ju dö extremt mycket i förtid om jag håller på såhär, och bli fet med kanske (man vet aldrig med mig)
jag är senil - har glömt koden till mitt kort, first class/dexter och mitt mobilnummer idag, inte alls okej.
att jag inte är rik - den fetaste dissen ever jaa, vill köpa hela världen, typ hehehee.

For those who don't know me, i can get a bit crazy

they try to change me but they realize they can't, and every tomorrow is a day i never planned, if you're gonna be my man, understand i can't be tamed, I can't be saved, i wanna be a part of something i don't know, and if you try to hold me back i might explode, baby by now you should know i'm not a trick you play, i ride a different way, i'm not a mistake, i'm not a fake, it's set in my DNA.

slutade tidigt idag, mötte jennifer sen blev det shopping. köpte ganska mycket faktiskt ;) bild kanske kommer sen. köpte iaf linne, paljett shorts (ohja, det ni!), smink osv. glömmer alltid något när jag skriver det såhär haha. slösaren hanna är i farten igen! ikväll blir det kanske till louise om jag orkar det. har precis ätit thai mat också, gött äre! långhelg för mig nu mhmmm ♥
puss!

22:26

tänkte bara skriva lite fort här nu för sen måste jag sova (blir dödare än dödast imon annars haha). stack till hobys "park" när jag hade slutat och rökte vattenpipa, lyssnade på musik och snackade - myyyys. sen blev det salsjön och jag badade för första gången i år, kanonkula wie ♥. imon ska jag till stan efter jobbet med jennifer, vi ska hitta något vettigt att ha på oss på midsommar. sen blir det kanske ut till louise och förbereda lite.
puss!

feta sängen here i come, bild från sthlm.

You can kiss my ass, i know you want to

dagens snygga hemma outifit. shortsen har jag gjort själv i slöjden när jag i 4an/5an *stolt*, dem passar fortfarande O.o

Från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld

min dag = oboy + sortera papper -.- min mobil cpar sönder, så kan typ inte se om någon har ringt, så får inte damp på mig om jag inte ringer upp! ville bara säga det haha ;o ibland undrar jag seriöst om jag har ngt fel haha.. typ på jobbet, hyperaktiv och kan inte sitta still (och det är det jag måste göra hela dagarna), går typ på toa 24/7 bara för att röra på benen lite liksom!? rastlösare människa med mer spring i benen än mig får man leta efter - måste röra mig hela tiden fan haha.
puss!

I natt är hela staden vår

RASTLÖS.COM! känner för att göra något galet (ovanligt? neeej), men ingen vill göra något galet med mig :< typ köra moped överallt i underkläder! fan vad kul, eller typ gå runt i stan med sånadär sumobrottar dräkter. någon kul människa som kan göra detta med mig!? och jag är faktiskt seriös nu. supa sig full, gå till polis stationen och hänga lite kanske? sen springa därifrån med poliser bakom sig, fett kul!

jag vet faktiskt inte varför jag sitter med en ridhjälm på mig, på en fest också haha. så det ska va (y)

Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi

jag skulle ge dej allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så, jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag. vad vore jag utan dina andetag? kent - utan dina andetag

min dag har varit helt okej, men det känns som att jag missar massa saker när jag jobbar (n).. fet huvudvärk nu också. och det är typ redan mörkt ute (liksom wtf, klockan är typ fem?) och det ös regnar. vad underbart att det är så himla fint väder när jag väl är hemma och kan sola! jag vill ha godis men jag pallar inte köpa det. tänkte langa en bild nu men vet inte vilken O.o
puss!

haha asså existenz ♥♥


Nej inget av demhär svaren är seriöst

ÄRLIGHET:
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? tio tusen tror jag nog
vad tycker du om kärlek? bajs
när kramade du någon sist? håller inte jag koll på
kramade du någon speciell person? kramar bara speciella personer för jag är ju bäst
har du svårt för att bli kär? näääääj
när fick du senast en komplimang? får det 24/7 daaaah -.-

HAR DU VERKLIGEN:
varit medvetslös? jag blir alltid det på fester hihihihi 8)))
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nyår osv yeeep, detdär vill jag dock glömma NUUUU
gjort något riktigt dumt? jag gör bara dumma saker, så ja
gjort något du verkligen ångrar? alltid
åkt ambulans? varje dag när jag får mina epelepsi anfall hahhahah. neeeej
gjort nåt olagligt? nej verkligen aldrig, inte ens cyklat utan cykelhjälm....
blivit polisanmäld? ja det var en gång när jag snodde en polisbil på fyllan, men det räknas inte
fått din mamma att gråta? nja det var en gång när jag nästan hoppade från altanen bara
slagit ner någon? ja för jag är ju så jävla biff och allt, slår ner alla jag ser, speciellt sumo brottare
skämts över dina föräldrar? ohjaaaaaaaaaaaa
skämts över dig själv? ja jag är ju lite galen ibland hehe T_T
sagt jag älskar dig och menat det? NEEEJ JAG LJUGER ALLTID OM SÅÅÅNT MOHAHAHA
tagit droger? ja jag är hög just nu hohoohohoh
rökt? jag brukar tjuvröka under min säng ibland, men det är hemligt
Snusat? LÖS SNUS I MITT HJÄRTA
druckit? verkligen inte, håller absolut inte på med sån skit *LALALALALLAAAAAAAAAAAAA*

RANDOM
:
varit kär? yeeeeeeeeeeeep men det var jobbigt
är du singel nu? ohja singel som fan, CALL MEE!!!! 0734148048 ;))
vill du ha barn? har redan tre stycken

SENASTE PERSONEN SOM:
såg dig gråta? min flodhäst som elin döpte till hugo
fick dig att gråta? en neger som dog i en film hahahhaha
du gick på bio med? jag är så ensam och utmobbad så jag gick själv D:
skällde på dig? grannens hund :O

DE SENASTE 2 DAGARNA HAR DU:
gråtit? hehehehee jaaa
kramat någon? jag kramar varje människa jag ser, även fast jag inte känner dem
pussat någon? samma sak som med kramarna :O
köpt någonting? ja en pansarvagn =D
sjungit? opera is the shit
skärt dig? jag skär mig alltid på brösten och sen stoppar jag in köttbitar där i så dem ser större ut

Bajs fina klänningar

vet inte vilken jag vill ha på midsommar, om jag nu ska beställa ;o

Please don't waste my time

gårdagen var mys. idag är jag död typ, ska bara lata mig idag för jag orkar inget mera. mamma och pappa är inte hemma just nu, gött att ha huset för sig själv haha (y). ny header också, dock inte världens seriösaste - men jag är ju inte seriös av mig såå.
dagens fundering: varför lyssnar jag på en justin bieber skit låt just nu!?
gay.com yesss. jag måste köpa nytt hårspray, har bara 4st kvar så jag måste fylla på förrådet haha 8)
puss!

jaa, ibland undrar jag verkligen vad jag håller på med

You're so fabolus





Dove summer glow

använt fyra gånger och jag = mycket brunare än innan. så ja, den är bra :) det var detta jag ville ha sagt haha! så om ni vill bli bruna så tycker jag ni kan testa denna. kostade bara 50kr @ maxi i ronneby, wiie.


Ge mig allt du vill och allt du kan

sol idag =D fast det var kallt och jag blåste typ iväg när solade innan </3 ne jag får klara mig med brun utan sol tills det blir fint sol väder haha. en riktig tjockis dag idag kan jag ju säga (fast det är det ju alltid). tror det blir en hemmakväll med syster ikväll,
måste fan vila för jag = döööööööööööd.
puss!

vill bli bruuun :(

01:37

nej nu ska jag faktiskt (försöka) sova! sitter och kollar youtube och facebook och kommenterar varenda grej som händer, inte okej dethär. sova med lampan (lamporna) tänd inatt japp, det är mys det. puss och smeeeeeeek!

facebook i mitt hjärta haha


00:57


I like it that way and you know it, so lets do it

rädd hanna här jaa. suttit och kollat skräckisar med min tjej evelina (hahha), micha, håkan, jennifer och ernst =D och ja, jag är ungefär livrädd nu och har tänt upp varenda lampa i mitt rum, det räcker inte :/ borde skaffa värsta strålkastaren tror jag! haha nee, nu ska jag läsa igenom 400 blogginlägg @ bloglovin hade jag tänkt. lär ändå inte somna.
puss!

vet att ni älskar mina snyggis bilder. jag idag iaf. vad tycks om mitt håår? =D köpte silverschampoo innan.

Don't want to live in a dream one more day


Blö

är inte så glad just nu.. jaja, jobbat och slitit hela dagen iaf och nu är jag helt död och bara sugen på att lägga mig i vårat utebad och dö. men ska träffa evelina och micha snart, dem kommer hit (hoppas jag, annars har jag stressat, städat och allt i onödan) och sen blir det skräckis, kanske träffa jennifer och ernst med :))
puss......

If you live me, let me go

lyssnar på slipknot och dem är underbara, dem borde komma till sweden rock haha =D. min dag har sett ut såhär: jobb, fika, jobb, fika, jobb, fika (dem fikar väldigt mycket jaa). köpte hårfärg och nu sitter jag med det i håret - gissa vilken färg!? jo blonda slingor och det kommer bli oranget säkert. och nej jag ska inte bli blond, vill bara få bort det röda typ. färgen räckte typ inte och det var två paket... mitt tjocka och långa hår gör mig galen ibland.......
puss!


Gamla bilder här nu yezzzz

på den gamla goda tiden då jag var längst (y) typ 2007
lisa och jag haha


smygbilden nummer 1 på öland

nellie och jag på tjärö

också tjärö haha O.o

stockholm

jag och nellie i spanien, nu orkar jag inte lägga upp mer haha.

Look at me

dålig bloggning här jaa. jag bryr mig dock inte så extremt mycket haha. handlade innan, irrade runt i affären i typ 1 timme -.- glömde att ta en korg också så jag gick runt med allt i famnen haha.. sen tappade jag typ 50kr med, otursförföljd är jag och kommer alltid vara.. mamma kommer hem ikväll också, tur att fega jag slipper att vara själv.
puss!

kollar igenom gamla bilder som kommer upp här snart. smakprov här yepp.
haha jag dör av bilden XDD

Ben&jerrys och family guy

rubriken säger allt hihi. fick sluta tidigare idag, annars hade jag suttit och väntat på tåget just nu (hemsk tanke). det har regnat hela dagen typ, så jag ser ut som en dränkt katt just nu. jaja det är bra att det är fult väder när jag jobbar för då missar jag inget solande =D. köpte även brun utan sol innan på matrasten, lär ju behövas denna kassa sommar.. och jag blir aldrig brun heller. alla bryr sig här jaa.
ikväll blir det en systerkväll hihi, mysigt äre :') långt inlägg det här.
puss!

kollade igenom pappas bilder och hittade denna gamla sexiga saken haha.


Some serious shit


När jag ligger på min dödsbädd

idag har jag sommarjobbat, världens lataste människa i världen har jobbat! kan ni fatta det? ett under.. det var ganska soft och jag typ sorterade lite papper osv haha. längtar till pengarna ♥. 2 veckor och 6 dagar kvar nu haha ;).
snart blir det ronneby med brudsen plus jägen haha =D käk osv, ida åker iväg på språkresa sen ju och jag kommer sakna min neger så jävla mycket! neger ida <3 haha.
puss!

All the girls and the boys, make some noise

jag är hungrig men vi har inget gott hemma T_T och spindlen på mitt rum är spårlöst försvunnen, kommer inte våga sova här. VARFÖR SKA SPINDLAR FINNAS!? dem gör ändå ingen nytta i världen.. sommarjobba imon och tre veckor framåt, jag är inte jätte pepp men jag vill ha pengar såå. här är min sweden rock outfit.

Jag har bränt dina skivor, eldat upp dina brev

lite bilder från sweden rock nu, lägger inte upp alla för det var en del bilder tydligen haha. träffade iaf massa folk och alla killar var ju cp schyssta (y) och vissa överkåta. och jag gick vilse där (full ja) och tappade bort alla -.- tur att det finns mobiler för jag trodde jag skulle dö.

"hon är nog det vackraste jag har sett i mitt liv"
"inte i hela mitt liv men hon är klart över top fem"
"men kolla så söt hon är"
"hon är ju bara skitsnygg, hon där borta är söt"
osv osv. såå höll några killar på att snacka om mig och micha XDD jag var snygg och hon var söt haha, jag vill va söt *cut* skumma typer detdär. och jag har tydligen gröna ögon (jag som trodde jag hade blåa haha) och det har jag kommit på efter 17år yepp.

några killar som tog med oss till en fest



hmm.. och vem är killen på bilden under denna!?



tillbaka till killarna haha




louise, jag och micha :)



några sociala människor




Skum dröm punkt com

Jag hade världens sjukaste dröm inatt haha. jag, dollyblond, dessie, kenza och paow var på ett bantningsläger och så fick vi springa fram och tillbaka på den as långa bryggan i hällevik (haha!). sen helt plötsligt simmade vi med valrossar i havet där O.o helt cp.
min morgon tillbringades på toa golvet och inpressad i ett fönster för att försöka få lite luft (haha?) för jag mådde inte prima, sen somnade jag och hade denna drömmen.
jaja, bilder från sweden rock kommer snart så håll ut ;) undrar hur dem bilderna ser ut egentligen...
puss!

Full hannis is here yeeeeep

precis kommit hem från rocken, var kul och träffade massa folk tyyyp =D blev kanske lite mycket i slutet men who cares? jag vågar inte sova i min säng eller gå på golvet för det var typ ett as stort kryp där (tror det var en fetis spindel hoho) så jag är fast i soffan och vågar inte släcka lampan pga den dummis spindlen! jaja natten och dagen har iaf varit lyckad förutom nu. ska gå till toan nu och dö.................
pussiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss!

Brb

nu drar jag till sweden rock och har kul! uppdaterar mera imon för jag lär vara där hela natten wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. vädret är dock inte det bästa haha. menmeeeeeeen det blir kul ändå, hoppas man träffar lite kul folk också (y). pussis!
byee suckers! ;D

I don't need your prison

sitter inlåst på mitt rum, musiken är på högsta volym och jag försöker glömma den sega verkligheten.
taggar för sweden rock också hihi.

ASSÅ BUHU VARFÖR BLIR VOLYMEN AVSTÄNGD PÅ ALLA MINA LÅTAR!? :(

I don't need your forgiveness, I don't need your hate, I don't need your acceptance
So what should I do?, I don't need your resistance, I don't need your prayers, I don't need your religion
I don't need a thing from you


I don't do what I've been told
Your so lame, why don't you
Just go Die mother fucker die mother fucker die

Sommar jatack

asså vafaaaaan. jävla cp väder asså.... vad hände med sommaren!? har bara hunnit sola 3 gånger detta året och det är juni. jag vill ha så fint väder som det var när denna fula videon spelades in haha.

jaa, jag och nellie har damp och hon kastar vindruvor i min mun.


I'm not gonna waste another moment in this town

jag är fett taggad för sweden rock imon, skit i att det regnar för det kommer bli kul ändå!
jajaaa, min dag har sett ut såhär: myskläder, nellie, prat och mat (y). hjälpte henne med hennes header osv. antecknar ni nu? det hoppas jag.
vädret idag suuuger, har inte ens varit ute i en sekund.
puss!

Det är du och jag mot världen baby

ska vi älska så ska vi älska till rock n roll!
jag hade typ kunnat göra vad som helst nu för att komma till sweden rock just nu. om jag bara hade haft dricka hade jag stuckit dit NU. jag blir seriöst deprimerad :O ne nu jävlar ska jag tvinga med mina kompisar imon haha! sitter här hemma och ruttnar och nu ska jag hitta på något vettigt. förslag?
puss!

jag saknar mitt gamla långa hår :(


She likes to party with everyones eyes on her

rubriken stämmer nog in på mig ganska mycket och det gillas inte alls haha. ikväll blir det fest @ fetaste hålan kallinge. ska dock dit vid nio så det är ett tag till. och det värsta är att jag ska vara nykter (eller ska jag det? hmmm..), men jag satsar allt på sweden rock istället ju =D och nu tänker jag bjuda er på grymt bra musik och en fin *host* bild på mig. enjoy.
puss!

och vafan gör jag med min hand!? XD


 

 


Såhär ser jag ut idag


Sommarlov som fan

fan vad gött, nu är det sommarlov! fint väder med, naaaat.... jaja sommarlov iaf är ju bara grymt bäst. sova länge <33. fast på måndag ska jag börja sommarjobba haha O.O vi var i skolan och fikade och lite så, verkligen helt meningslöst men wtf. sen fick micha och jag skjuts till tåget så köpte vi lite gott osv.
puss!

elin, vicky, micha och jag ♥



Läppar mot läppar, två hjärtan i brand

sommartider ♥

haha jag sitter och lyssnar på gyllene tider (vad är det för fel på mig?). får massa minnen, jag och evelina i femman när vi hoppade runt och sjöng till billy. texten till den låten är bra.
kollade på avatar innan och fick värsta gråtattacken, har gråtit typ 10 liter idag. vet inte ens varför O.o läskigt värre är det. jaja, detta inlägget var ju meningslöst som dem andra också.
puss!

Nature


Hiss and diss is the shiiiit


sommarlov imon - imon är jag friiii, från skolan och alla läxor/prov osv!
sweden rock - det ligger gaanska nära och det är bra musik, ska dit på fredag eller lördag hihi wiie.
hårspray + volymemaster + tupera - ger värsta feta volymen i mitt hår och jag älskar det. kallas dock bull hanna -.-
metal - åhh bästa musiken ever! mhhhm, gå med mig på metaltown!?
studsmattan - haha det är ju fan as kul att hoppa där och träning med (y) man kan ju sola där med


sommarjobb - både bra och dåligt, men segt att gå upp tidigt och jobba på sommarlovet. får pengar iaf (y)
vädret - asså ska det inte vara sommar nu? det märks verkligen inte..
skiljs från mongo klassen - haha ja jag kommer sakna min cpiga klass i tvåan faktiskt, buhu.
slösa pengar - jag är verkligen en slösare, köper allt jag kommer åt och sen blir jag pank 3 sekunder efter att jag fått pengar.
mitt rum = bombnedslag - jag hatar att städa och det är meningslöst -.-

Fröken svår

Du ville ändra på dig själv och på din värld, Men fick då ofrivilligt se att den var seg, 
Livet är en dans på rosor, Men det är en dans med svåra steg
Du ville bara hjälpa till och vara snäll, Mot dom som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår


some serious shit, nat. nyduschad och mycket sexig. det är kasst väder ute men inne är det iaf
varmt så då kan man gå runt med shorts! =D
dagens dresscode yeppppppppppppppppp. detta känns duktigt fel menmen.

10:20

jahaa, mening för mig att sticka till skolan idag dåå.. kom dit tio i nio och var klar med det dumma omprovet vid nio, då stack jag till tåget och satt där ett tag med linus. nu blir det att tjocka sig med film @ soffan, me like! var på ica och köpte tjockis mat innan, mhmm ballerina kladdkaka ♥ och där träffade jag min söta mormor också hihi.
puss!

Say we're not responsible, but we are

min blogg är fett tråkig menmen. shoppade innan idag och det blev två shorts, två linnen, present till micha, ansiktsmask och vax. haha ja jag ska testa att vaxa benen, eller jag testade lite nyss men mitt hår var för kort (har nyss rakat benen såå).
tycker ni ska lägga märke till min fina hello kitty där uppe där det står hemsidan (y)


och jag vet (fortfarande) inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen :( vad ska jag ha förnågot? tror det blir jeans shorts och mega klack om ni inte säger vad ni tycker.
nej nu jävlar ska jag gå upp och rensa skafferiet och hoppas på att vi har något jag kan feta mig med, annars blire hängning i toapapper @ toan yepp.
puss!

Haha ursäkta min stördhet

men nej, devote var verkligen inte min grej. man kunde knappt ändra designen där och det tycker jag är cp kul *nörden nummer ett*. så nu börjar jag om helt igen, sry. ska bara sitta och ändra denna dumma tråkiga designen nu.
Följ min blogg med bloglovin
puss!

Hanna 18år.
jag har tagit bilderna om inget annat står så kopiera inte utan att fråga
bloglovin
RSS 2.0