The sweet little princess jumps around and around

igår: bowling och sen blev det film och natt grillning hemma hos håkan med jennifer, ernst, micha, håkan, vicky och harley - jag och alla kärleksparen hihi! jaja, och jag fick min iphone igår så jag sitter och petar på den nu wie. meen, ikväll blir det fest och det gillas. ha det gött för det ska jag.
puss!

bjuder på osminkade/ofixat hår bilder från igår.

Gammal men as söt låt


Bowling

ikväll ska vi bowla, vet dock inte vilka men det blir säkert kul! eller ja, jag ska nog kolla på för jag tycker inte om att bowla, asså det är ju helt ok men jag kollar hellre på. jag förlorar bara ändå haha, jag måste liksom ha "staketen" vid sidorna uppe (pinsamt ja). jaja, det blir ikväll och nu ska jag duscha lääänge, sen kolla oth/bring it on. skönt äre.
puss!

cp bild från tosia =D

Har inget annat för mig så jag blir lite wb fjortisbloggare!



Jag sminkar mig typ aldrig.

haha jag orkar verkligen inte, och när jag sminkar mig så använder jag bara lite foundation och mascara. typ det enda smink jag äger haha, jag har ändå inga finnar osv sååå, gött är det.

jag älskar människor som sticker ut.
sverige är tråkigt och alla ser exakt likadana ut hela tiden, det är ju så jävla segt när alla går runt i samma kläder. suck suck suuuuuck. därför tycker jag bara det är coolt när folk vågar sticka ut.

jag är besatt av hårspray.
jag har just nu 6st hårspray på mitt rum, vet inte ens varför jag har så många men man vet ju aldrig när det tar slut. jag ska spara alla burkar och se hur mycket jag använder egentligen. tror nästan inte att jag vill veta haha!

All this time how could you not know that you belong with me?

i'm listening to the kind of music she doesnt like and she'll never know your story like i do. dreaming about the day when you wake up and find that what you're lookin for has been here the whole time. if you could see that i'm the one who understands you, been here all along so why can't you see? you belong with me. and you've got a smile that could light up this whole town, i havent seen it in a while, since she brought you down. Hey, Whatcha doing with a girl like that?

detta är antagligen min otursdag, vaknade för typ 20min sen av att en flug jävel gick på mig sen när jag reste på mig hade jag fet migrän typ,
alltid lika skönt att ha det ju - NEEEJ. sen skulle jag gå på toa och då skulle ju alla såklart gå in där innan mig så jag höll på att dö ännu mera, sen tappade jag nyss min data i golvet (smidigt hanna, smidigt....), sen skrapades hela datan på benet så det är ju fina sår där nu också, och sist men inte minst lyckades jag fastna med håret i datan så ja, det känns som att allt hår är borta. detta var mina 20min som vaken idag, tror jag går och lägger mig igen asså!


denna dagen kommer antagligen sluta med att jag dör? eller nja det hoppas jag inte för jag vill kunna peta lite på min blivande älskling (iphone haha). men nej jag mår skit idag för dendär dumma cp migränen - varför ska det finnas och varför känns det som att jag är den enda i världen som har det såhär plågsamt? hehehhehe. jaja, idag är vädret ändå sämst i hela världen och det kommer säkert börja åska och bajs såå hehe jag kommer nog dö av "livrädd-het". min dag kommer se ut såhär: soffa, ipren/alvedon och ja allt som hjälper mot huvudvärk (inte för att det hjälper på migrän men man kan ju försöka hahah) och sen blir det nog film/one tree hill och data lite också. jaja detta blev ett mega långt inlägg men jag kände för att skriva ett långt och ja, då blir det ett långt för jag är boss här i min hjärna haha (y).
puss!

Hello kitty in my ♥

kvällen kommer tillbringas med ben&jerrys fish food och one tree hill, ganska gött faktiskt! beställde lite annat till min blivande älskling, bilden här nedanför yeep. nej nu ska jag fortsätta göda mig själv (stavningen?), jag lär ju lyckas bli fet snart iaf. nejmen, man vet aldrig!
puss!

detta köpte jag iaf! plast till skärmen, och hello kitty skal - skalet = massa kärlek! ♥

Beställt denna nu och jag är happyyy

nu måste jag bara hitta ett hello kitty skal till min nya älskling =DD

Ingenting händer här men det gör ingenting om dina händer är här

idag blir det en såndär slapp (och kväll i think) dag, det behövs. måste städa och fixa till mig lite med ansiktsmask, hårinpackning osv för det hinner man ju aldrig annars när man gör saker 24/7 hihi. mitt rum ser VERKLIGEN förjävligt ut, golvet har inte sett dagsljus på 100år för alla kläder och shit haha. jaja nu lägger jag ut lite pictures from yesterday!
pöss!

grillning @ mig




blanksjön


bad @ mig - bjuder som fan!



You got your dum friends, i know what they say

nu har precis ida och evelina kört hem så nu är jag här ensam och rädd och ringer nellie 24/7 och försöker tvinga hem henne från vart hon nu är. dagen + kvällen har iaf spenderats med folk, jennifer, ida och jag stack till järnavik och solade osv. sen kom ytterligare lite folk hem till mig och då blev det grill + bad + film kväll, gött. bilder kommer, jag tog några för en gång skull. KEEEEWLT!
puss!

avril lavigne hade fett cool stil där yao. min barndoms idol haha!


Järnavik

idag blir det järnavik istället för långasjön, ska gå till jennifer när jag har fixat mig och ätit *nyvaken här jaaa*. så jag bloggar mera ikväll eller något. just nu kollar jag på disney channel och äter frukost haha. ha det bäst!
puss!

Lite mera bilder från östersjö

micha, jag, evelina och ida :)


Bury all your secrets in my skin

jennifer kom till mig halv två och vi pratade och kollade tv, sen kom ida, micha och evelina också. då blev det ännu mera tv, sen fick vi damp och körde moped till karlshamn för att käka på donken - gott var det iaf! sen stack vi till långasjön och mös
med ankorna haha. ska nog dit imon med om det blir fint väder, var längesen man var där nu - typ senast med klassen? haha omg, bumbi minnen hihiihihi. alla fattar, neeep.
puss!

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

min kväll = msn/mobil bombaderad + håkan hellström, snart ska jag kolla på kung fu panda, nu hade det varit underbart med ben & jerrys (♥♥♥♥♥), har inte ätit det på typ evigheter. alla antecknar nu va? imon är det måndag och det betyder antagligen att jag måste påminnas om vad som hände i fredags med polisen och allt, längtar inte alls till socialen kommer ringa.
puss!

haha är det bara jag som tycker att jag ser ut som en kines på bilden? + typ värsta fettot i ansiktet O.o

Ny design

hade tråkigt och ändrade massa här på bloggen. fick lite panik ett tag för inget blev som jag ville att det skulle bli. men nu är den ganska tuff och det känns som mig haha. nu ska jag fortsätta ändra massa små skit saker för det finns inget annat att göra hehe. snart blir det grillat, vi har ju världens bästa grillväder - regn, regn och åter regn.
puss!

Kung fu panda är typ min favoritfilm från och med nu hihi

grym är den ju haha! lätt dagens tips ;D en passande låt också haha.


Baby you can have whatever you like

fint väder vi har här då, nej. det är 13 grader och man fryser ju ihjäl - vinterkläder jatack. det var ju länge sommaren varade! man kommer ju bli albino igen innan skolan börjar. VAD ROLIGT DETTA ÄR DÅÅÅÅÅ :( tja jag är emo, nej nu ska jag rycka upp mig. idag vet jag inte vad som händer, det märker jag väl sen. ha det götttttt and party like a rockstar, som jag då hihi (;
puss!


Östersjö bilder 2010 - inte många









Kvällen = poliser och socialen

rubriken beskriver då min kväll igår. eller i alla fall slutet av den + stå och lipa bakom elins lägenhet och prata i telefon, jävla poliser säger jag bara, socialen here i come. kvällen var väl helt okej annars, kuddkrig @ tims säng haha, fett kul men smärta i hela kroppen just nu. blir inget östersjö för mig ikväll för ja, allt. bilder kommer väl, tog dock typ inga för jag glömde bort kameran.
puss!

BRB


ses i dimman!

Rökte för mycket och sänkte en sju åtta prips

micha kom hit vid sju och vi pratade om serious stuffs. skriver inte mera om det här ♥. sen träffade vi hilda och sandra på ica så vi satt ute och degade lite och käkade godis och lyssnade på musik. gansk mööööjs faktiskt. sen kollade vi på shes out of my league här hemma.
nu sitter jag och lyssnar på massa magnus uggla låtar = blandad musik smak som fan yeeeees. bjuder på vackra osminkade bilder nu och taggar till östersjö, sandra kommer nog hit imon också wie :)
puss!






Nyvaken snygg cheeey här

blir kanske östersjö idag men det är inte säkert ännu. har bara dricka för två dagar och det blir fredag och lördag.. kanske köpa piercing smycke idag då? =D men utan dricka, neeeeeeeeh. får se hur detta slutar asså ;). annars blir det väl en såndär lite småseg dag kan jag gissa på. nu bjuder jag på bilder från igår när jag och evelina fick lite damp hihi. video kommer seeen.
puss!


00:00

mitt hår är ganska tufft faktiskt! dagen + kvällen har tillbringats med evelina, jennifer och micha. vi var en runda i ronneby och jag köpte en ac/dc tröja hihi. jag och evelina dampade sönder och skämde ut oss i gallerian = bilder + videos kommer sen haha. iaf så stack vi hem hit sen och tittade film och babblade, käkade bettans och glass också men ändå.
PÖSS!

You keep talkning but it makes no sense

YOOOO! nu sitter jag här med färg i håret igen - vetifan vad jag vill med mitt hår haha men jag vill iaf inte ha det oranget länge -.- sen ska jag nog till ronneby med massa folk (om jag hinner), där vill jag äta haha, ovanligt? nej. ska tigga lite pengar av mamma och pappa så jag kan köpa något till östersjö, typ skor (SKOR = MIN STORA OCH ÄNDA KÄRLEK I LIVET HAHA). nu ska jag sitta med färgen i en halvtimme till och sen blir det att stressa lite.
puss!

första gången jag solade detta året haha - BLEEEEKFIIIIIIS #1. hihi duktig var jag som skolkade från köket bara för att sola (y)

Disney (eller vad det nu är) låtar är fan bra ju, blir glad av dem


When i get older i will be stronger


östersjöfestivalen - jag är så jäääävla taggad så det finns inte hihi, ska bli så beeeeest. bara några dagar kvar nu (y)
ensam hemma ganska mycket nu - woho det är underbar ju, föräldrafritt hus och snart blir det nog fest här hemma om jag får bestämma.
pengar - säger bara en sak och det är att jag kommer bli rik snart (; men det lär inte vara länge heheh...
är brun - allt solande har iaf gjort mig lite brunare wie + har fejkat lite med brun utan sol men det är hemligt =D
båt - det är fan fett skönt att bara åka ut med båten lite då och då och bara sola, bada och äta - man glömmer verkligheten.


vädret - det har varit helt cp dem senaste dagarna, och det ska tydligen bli dåligt på östersjö och det är inte okej :(
vikten - haha men seriöst jag väger 53kg nu och brukar väga 48, inte bra detta. kanske sluta äta allt jag ser? haha nej det klarar jag aldrig.
sommarlovet är snart slut - är det bara jag som tänker på det hela tiden eller? och detta är mitt näst sista sommarlov.
spindlar - jag ser dem verkligen överallt och börjar nästan lipa varje gång -.-
mörkräddast i världen - just nu har jag alla lampor tända som går att tända i HELA huset - och vi har tre våningar O.o

FLAX FLAX FLAX JA NU FLYGER JAG

dör av värmeslag och världens bästa låt nu hehe. var iaf ute på havet innan med micha, håkan + hennes och min familj. mööööjs ♥ badade och dök efter snäckor - jag skärde mig på en -, undvek tång och gjorde kyckling hopp (haha?) vi borde ha filmat säger jag bara ;) jag vill färga mitt hår och då ska jag jävlar göra det med.
puss!

MHMMM MIN FAVORTI LÅT OCH VIDEO (hoppas ni fattar ironin)

Havet är djupt

nu drar jag ut på havet och träffar micha + hennes familj, skriver kanske mera ikväällll. det är fint väder så jag vill ha glass!!!! 8D
puss!

I like my heart in thousands pieces tonight

kvällen har tillbringats med evelina och jennifer @ jennifers place, dem kom hem till mig och överraskade mig när jag gick runt här hemma lagom skabbig i mjukisbyxor men wtf :D kollade på 2 1/2 men hela kvällen + sex ebducation (sjukt äckligt program ibland jaa, dem visade äckel köns sjukdomar haha O.o, varför kollade vi ens!?) haha. imon skulle jag till stan men det blir båt nu och sola osv, på kvällen blir det nog lite partyyyh hos dennis och en skrynklig hund kommer ;)
puss!

hihi kul att mina ben är såå fina

Solen har återuppstått

wie solen var död i typ en vecka men nu är den tillbaka, så idag blir det nog sol och baaad,
BTW MIN MOBIL DAMPAR SOM ALDRIG FÖRR -.-
puss!
mhmm mina byxor<3

I'm lying here on the floor where you left me, think i took too much

har varit med sandra och micha hela dagen (hilda var också med en stund), vi åt pommes @ pizzerian, badade i två timmar och jag glömde såklart att ta med mig torra underkläder = problem yeep. sen har vi väl bara gått runt och varit allmänt störiga, kollade skräckfilm och en komedi här nyss också. snart blir det sängen för den SKRIKER på mig just nu hihi.
PÖÖSSSSSSSSS!


svar: tack, jag har gjort den själv för jag är så bäst ;) nejmen, gjorde den i photofiltre iaf.

Yesterday


Ute på äventyr igår haha

haha igår fick vi impuls dampet och stack till kristianstad typ elva på kvällen och när vi väl var där så var allt stängt utom barer och såå. så vi satte oss i någon jävla bar där dem spelade världens knäppaste musik och det satt höga folk jämte oss haha. skum kväll jaa, men det var väl kul ;) var lagom däckad i bilen på vägen hem också. idag ska micha, sandra och hilda komma hit och sen får vi se vad som händer.
puss!

LÅNGBEN SOM FAN PÅ BILDEN YEEEAH

We spend the night togheter in my room

vakna med huvudvärk/migrän = hemskt. död,dödare, DÖDAST I VÄRLDEN är jag nuu.. mår illa, usch fy och blää asså, ska försöka pressa i mig frukost och sen kolla på one tree hill och försöka sova. ipren here i come! det åskade tydligen jätte mycket i morse, så läskigt - men jag hörde inte ens någonting, är man döv så är det inte lätt asså.
puss!


Ducks in action







I never promised it would be sunshine every day

dagen har bestått av att städa, fast jag är inte ens klar ännu haha *seeeeeeeeeeg* och spelat wii med nellie i typ 4 timmar haha, det är fan beroendeframkallande - MARIO I MITT HJÄRTA ♥. nu tänkte jag lägga ut bilder från när vi var ute på havet, träffade rebecka då med btw och det var typ 100år sen vi träffades så det var kul :). imon blir det nog bad osv, fescht maybe.
puss!








This time she's out of control

nyvaken tjej som sitter och äter 1000kg godis just nu yeep. vart tog det fina vädret vägen egentligen? jag vill ju sola så jag blir brun som en bajskorv haha. jajaaa, blir nöjd om det är fint väder på östersjö iaf :D är fett taggad till det jaaaaaaaaaa. nu hade jag tänkt plåga mig själv ett tag (100år kommer det ta typ) för jag ska städa mitt rum, det ser ut som att jag har haft extremt kul på natten för min madrass på sängen är typ helt skev och lakanet är spårlöst försvunnet :o haha. normalt neeh.
puss!


01:34

min dag + kväll har varit bra, först badade jag, jennifer, micha och håkan i någon sjö osv. sen stack vi till sjöarp och då kom robin, jacline, tais, nicke, michelle och jägen + en kisse misse. spelade brännboll och fotboll - det laget jag var i förlorade hela tiden typ (jag är sämst på allt som har med sport att göra). sen blev det lite badtunna hemma hos mig + mooovieee. imon blir det nog bara en lugn (tråkig) dag hemma för jag behöver verkligen städa, men får se vad som händer.
puss!

denna über underbara bild bjussar jag på, sådetså

Vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt

vädret idag = bajs. ville ju bada! nu finns det inget att göra, inga pengar + inget att göra på stället som gud glömde (hoby då ja) illa är det. ska baka och käka upp allt bara för det. eller åka in till stan med någon (bara inte kalrskrona för jag kan den staden utantill nu känns det som haha), men utan pengar suger det. hehhehe vad positiv jag är (nat) eller vad säger ni? :D
puss!

Den enda gången jag backar är när jag tar sats

köpte "jacka", t-shirt, väst och spetslinne från H&M + mascara från cubus

50 frågor - NO LIFE

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? -  olika?

2. Vad gjorde du 8.00 imorse? - snarkade haha, nejmen

3. Vad gjorde du för 30 min sen? - käkade grillat

4. Vad hände dig 1993? - det var då världens bästa hanna föddes juu

6. Varför du sist spydde? - för mycket dricka *lalala*

7. Vilken färg är din hårborste? - gul haha

8. Vad köpte du sist? - kläder

9. Vad fick du senast i present? - kläder typ

10. Vilken färg är din dörr? - vit

11. Var förvarar du dina pengar? - på kortet (y)

12. Hur var vädret igår? - varmt som fan, men typ moln osv

13. Vart kramades du sist? - tågstationen

14. Vad ser du fram emot? - ehhhh.. ta studenten? =D

15. Vad är 15? - alla moppefjortisar är det

16. Vilken skostorlek har du? - 35 haha -.-

17. Vill du klippa dig? - neeeh

18. Är du över 25? - nej isf hade jag tagit självmord eller något

19. Pratar du mycket? - med dem jag känner pratar jag nog fööör mycket, annars såå nej hehe T_T

20. Kollar du på O.C.? - nepp

21. Har ditt namn ett "x" i det? - nääj

22. Känner du någon som heter Steve? - vilken normal fråga wie. nej det gör jag inte

23. Hittar du på egna ord? - när jag var liten ja

25. Är du en typiskt svartsjuk person? - neeeeeeeepp

26. Vad har du för mobil? - samsung touchwiz eller något sånt heter den

27. Vem ringde dig sist? - evelina :)

28. Biter du på naglarna? - ibland, men jag biter mer på nagelbanden O.O

29. Har du lockigt hår? - ja och jag hatar det så jävla fucking mycket

32. Hur många gånger har du svurit idag? - klart man räknar det dååå, neeeeeeej

33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? - "typ, sen så, och, fan" eller något sånt kanske?

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? - nepp?

35. Ska du jobba imorgon? - nej jag är fri
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? - skriver jag inte här :o

37. Vad borde du göra nu? - packa upp min jävla väska som står där på golvet och är irriterande

38. Har du något smeknamn? - lillen, bull hanna och hannis? haha xD

39. Sover du mycket? - för mycket

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? - kollar typ bara oth ju, så vet inte

41. Vad ska du göra på lördag? - sånt man märker då
42. När var du ute sist? - innan idag

43. Har du gråtit idag? - nejdåå

44. Är du en glad person? - haha ja det kan man säga att jag är :D

45. Har du roligt nu? - är ganska uttråkad och känner mig efterbliven så nej

46. Vad äter du helst? - ALLT<3 haha

47. Vem var du med sist? - knäppisarna

48. Vad heter din mamma? - annelie

49. Vad är hela ditt namn? - hanna linnea carlsson

50. Tycker du om någon just nu? - nej det hoppas jag inte


Röda ben och armar nu yeep

har bränt mig och det är inte okej, men det är as gött att lägga en body lotion i kylskåpet så den blir kall och sen smörja in sig - svalkande och det bränner inte så jävla mycket heller. mhmm det var det jag ville få sagt, PÖSSSSSSSSSSSSSS


Nu tänker jag visa världen alla människor har lika värde

heej. kan inte lägga ut bilderna ännu för mamma och pappa har kameran + mina nya kläder i båten (n). gick iaf och la mig och sov lite innan haha, sen tog jag en kall dusch - skönt värre, det behövdes. har det verkligen varit såhär varmt någon sommar innan? :O känns inte som det. behöver städa men det skiter jag i, imon blir det nog beachen med mina knäppisar :)
puss som fan på det!

när jag ändå är i farten kan jag ju bjuda på lite bilder från midsommar som micha tog.









Girls rock your boys, we'll get wild

är hemma från båten nu och är helt död och efterbliven (som vanligt då kommer säkert alla tänka -.-), så kvällen kommer spenderas hemma haha. det känns som att man fortfarande sitter i båten för allt i mitt huvud gungar (normalt nej).
shoppade igår och jag fick med mig ganska mycket hem, bilder kommer senare när jag orkar. jag tänkte vara snäll och langa en låt här nu, sen ska jag nog baka eller något wie. och jag saknar våran fete stora gamla båt ♥.
puss!

System Of A Down <3


Öl smakar kladdkaka

haha rubriken ♥. har packat klart nu (hoppas jag hehhee) och sitter och lyssnar på massa gammal musik på youtube, tuff är jag. ska typ sticka om en timme sååå jag sitter vid datan litegrann wie. men iaf så hörs vi väl på typ torsdag eller något sånt.
det åskade och blixtrade igår och smällde i ett fönster på övervåningen, jag var livrädd som fan och grät (haha ja pinsamt menmen) så nellie sov jämte mig i sängen, räddaren i nöden haha (y) tur att man har stor säng iaf!
puss!

ännu en sommarplåga? lyssnat på den hela helgen tyyp


Tosia shopping

inte så mycket men ändå =D

Borde ta tag i livet och skaffa lite cash!

yooo! har varit på tosia och träffat massa folkiiiisar. bilder kommer nu yeeep, dock inte så många menmen. det har varit kul och jag köpte lite saker för en gång skull. segt bara när alla åker karuseller (jag spyr som en idiot om jag åker typ en barnkarusell hehhehehe). och imon åker jag ut med båten i några dagar, ska shoppa och sooola = pank neger (?). så nu ska jag fortsätta packa och jag kommer glömma något viktigt som vanligt.
puss!

bara bilder från förfesten första dagen för mitt kamera batteri tog slut haha, dem andra får skicka bilderna dem tog sen :)

"och detdär är hanna, hon brukar vanligtvis ba *DET ÄR JAG SOM ÄR HANNAAAAA!!!* men hon är ovanligt lugn idag.




Tosia here we come

yeeep det är tosia i ronneby idag, vi ska självklart dit och göra stan osäker hahaha. jag ska vara duktig och nykter för en gång skull hehehhe. förfest osv hos håkan, sover nog där och så sticker vi till tosia imon kväll igen (y). så vi hörs när vi hörs, vet inte när jag kommer hem såååå. hare bäst! nu ska jag prova massa kläder och fixa håret lite.
PÖSS!

bjuder fett mycket på bilden, detta är sån jag är hahah.

You don't really care for music, do you?

dagen/kvällen har tillbringats med jennifer, ida, evelina och michelle här hemma eftersom jag har huset för mig själv inatt :) skämt ut oss och så, men det är inget ovanligt hihi. badade tunna också och "skvätte" ner evelina.
massa prat och så, tjockismat + american pie liknande film = typiskt oss!
nu är jag ensam för michelle och jennifer stack nyss, är lite smårädd faktiskt (hehe mörkrädd nummer ett) TACKAR VÅRAT NYA LARM SOM FÅR MIG LITE TRYGGARE HIHI. ska nog kolla lite the hills avsnitt och sova på soffan inatt för jag vågar nog inte gå ner på mitt rum (a). har inga normala bilder att lägga ut här.
puss!

good song !


There's no way that i'm running away

dagen: ont i halsen och hemma + nudlar och kaksmet (segt ja). hoppas på att morgondagen blir bättre! sitter och lyssnar på min absolut bästiga musik @ spotify (borde verkligen rensa min lista heheh). här har ni den iaf -> HAAANNNAAAAA (;
såg nyss avsnittet när keith dör i oth, lipade fan mer än vad dem gör i serien -.-'' ska aldrig nånsin kolla på något sorgligt med mina ragg hahaha. kommer ju skämma ut mig direkt och bilda en egen flod i soffan, inte okej. har rensat min data på bilder nu, så jag har inga bilder kvar, eller asså dem är på skivor. GÖTT FÖR ER ATT VETA DET JA. men har bara massa cp ego bilder kvar som jag kan lägga upp här (kanske).
puss!

skeva ögon punkt com. men wtf!

00:26

haha bara jag som dör här eller?

Lilla hannis är övertrött

tittar på klassikerna ;)

 



Bikbok och H&M är massa kärlek



Mhmm skor är min drog<3

12cm klack, 12cm klack och 9cm klack ♥. från have2have.se - ge mig!

Undrar om ni skulle bry er om jag försvann

dagen = typ sjuk och har varit med nellie tills jag upptäckte att hon hade använt mina kläder utan att fråga som vanligt, sursursursur! och mamma hade köpt kläder till henne, fick jag något? nej..
ja hon är ju klart favorit ungen, bra betyg, festar aldrig och sitter typ alltid hemma. och jag är motsatsen..
i helgen är det tosia och jag känner att jag behöver festa för mitt humör = så dåligt som det kan bli. men jag har lovat mig själv att inte göra det (efter all skit) så jag får se hur detta kommer gå. nu måste jag städa för jag blir ju aldrig klar med det *seghetens återkomst* OCH NU SKA JAG BLI POSITIV OCH LYSSNA PÅ MASSA BRA OCH GLAD MUSIK ISTÄLLET FÖR TYP SURIS MUSIK! då vet alla det :))))
puss!
och denna fina skridsko/dvärg bilden bjuder jag på!

16:12


sommarlov på riktigt - har slutat jobba och har riktigt sommarlov nu äntligen. gött som fan äre!
lönen kommer snart antar jag - haha vetifan när jag får den (bra jobbat hanna) men hoppas på att jag får pengarna snart, det behövs.
solglasögon - hihi jag är lite smått beroende av det, har 5st denna sommaren än så länge, fler blir det nooog.
halstabletter - dock är mina slut nu men ändå.
vattenpipa - fett mys äre ju. peeeeeeeeeeeeeerfekt när man inte har något att göra haha (y) smakar ju gott också så jaa tummen upp.


min hals - den har verkligen damp och gör ont hela tiden, tänk om jag behöver operera bort hals mandlarna? :o
fjortisar - asså blö på dem. såna jävla saker (kan ju inte kalla dem människor precis haha) borde ju snart dö ut tycker jag.
föräldrar + när dem är kinkiga - finns ju inget värre enligt mig, flytta ja!
one tree hill - ASSÅ DET KOMMER JU INGA NYA AVSNITT!? VILL JU SE MERA FATTAR DEM VÄL!
pank - som vanligt är jag pank igen...

Just a bimbo

since when did you need another girlfriend? since when, i really gotta know. who's she, tell me? now she's sleeping in my bed, oh god i wish that she was dead! i need to know, who's that bimbo? which bone in her body should i break first? the bimbo's gotta go.

känner för att skriva något kul här för en gångs skull, men humöret är inte alls på topp. är sugen på kladdkaka, men nej jag ska hålla mig till imon när jag är hemma själv (ja jag är jävligt barnslig ibland och det vet jag) för jag ska mat strejka.
tror jag ska titta lite på världens sorgligaste serie = one tree hill. och gråta lite till det, skönt äre ibland.
PUUSSSSSSSSSSSSS! hörs när jag är på bättre humör.

den söta bilden är från i vintras då livet lekte stenhårt!

Du kommer aldrig förstå hur det är att leva som jag gör

är arg, sur och ledsen. vill aldrig mer komma hem igen kan jag ju lova. håller iaf på att städa mitt rum nu eftersom att jag blev tvingad till det, så ja.. min kväll är förstörd.

bra låt som jennifer visade


stack iaf ut till järnavik med jennifer och micha, blev lagom död och stack hem till jennifer efter några timmar, sen salsjön med jennifer, olivia, niklas, håkan och ernst. vattnet var skönt och sen bastade vi lite. var lagom död/deppig hela kvällen pga min familj... jaja ha det bra, nu ska jag försöka att inte äta på ett tag för jag är suuuuuuur (det brukar hjälpa eftersom att jag nästan hade anorexia ett tag) och jag lär antagligen ta bort detta inlägget sen för det är typ för privat. grått och tråkigt inlägg ändå.
puss!

I can't stop partying, but i have to stop now

har varit buuusy hela dagen. först stack jag och jennifer till järnavik och var där hela dagen, sen åkte vi till louise, sen åkte vi till mig och sen åkte vi till jennifer (haha ja vi var överallt typ) blev kebabrulle @ karlssons pizza också (y). och sist men inte minst blev det bad här hemma i våran badtunna, myyys. min och evelinas humor = ♥.
puss!

hihi fan vad snygg jag är, naaat


Don't try this at home

detta suger verkligen extremt mycket (enligt mig) har testat två olika gånger, försvinner håret? nej. visst, några hårstrån försvinner, men långt ifrån alla. så ja detta är inte något för mig iaf. rakhyvel here i come. och ont gjorde det med!

Igår


Jag är dum i huvudet men vill inte påminnas om det 24/7

vill bort bort booooooort.. vill flytta som fan just nu. jävla alkis frågor här hemma bara känns det som. "du var onykter igår när jag hämtade dig va?" "vad ska du dricka då?" osv osv 3000ggr om dagen.. SUCK jag är sur just nu. kan ta hand om mig själv. kommer antagligen ta bort detta sen men åhhh.. skjut mig någon snälla?

I'ts time to let it go

lägger inte ut så många. fler finns på facebook.






I was aiming for the sky, ended up flat on the ground

tjolahopp! har inte skrivit här sen i torsdags (dålig stil av mig faktiskt) men har haft annat att göra, har ju faktiskt ett liv till skillnad från vissa andra *host* kissie *host* som bloggar typ 20 gånger om dagen. sista dagen på jobbet igår, var med rebecka hela morgonen typ, snäll tjej! :). sen blev det fest hos evelina - eeehhh säger inte mer om det här. bilder kommer iaf. ska ut med båten sen och hoppas jag blir lite brun.
puss!

Du borde tänka mer på ditt inte, blunda och känn efter hur det är

sometimes i just wanna dance, boy i know yah like my style, but get your hand outta my pants! they say i look yummy and they want a taste, but i'm a human not a sandwhich. every boy i try to get to know ends up tryin to do me.

min dag har varit braa. glass på jobbet, gött äre. båten i järnavik efter det med massa gottit fika + chips, skulle egentligen bada i havet första gången, men neee. tänk om en haj kommer!? sen bakade jag TVÅ kladdkakor, det tog typ över en timme (haha sämst). nu hade jag tänkt att försöka sova, önska mig lycka till vaa! imon blir det lite feeestis @ evelinas nya place ;) och jag har bara 3 timmar (egentligen typ två) att fixa mig, hehe panik för mig jaa.
puss!

bjuder på en albino bild.


Hanna 18år.
jag har tagit bilderna om inget annat står så kopiera inte utan att fråga
bloglovin
RSS 2.0